Πρώτο εκκωφαντικό trailer για την "Captain Marvel" Brie Larson

Η πρώτη ταινία της Marvel αφιερωμένη σε γυναίκα σούπερ ηρωίδα είναι γεγονός.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 19 Σεπτεμβρίου 2018

Μετά την Wonder Woman με την Gal Gadot της DC Comics, μία ακόμη ηρωίδα με υπερδυνάμεις έρχεται να σώσει τον πλανήτη. Κι αυτή δεν είναι άλλη, από την "Captain Marvel", την πρώτη σόλο ταινία της Marvel αφιερωμένη σε γυναίκα υπερηρωίδα.

Τον ομώνυμο ρόλο κρατά η βραβευμένη με Όσκαρ (Room) Brie Larson.

Τοποθετημένη στη δεκαετία του 1990, η ταινία ακολουθεί την Carol Danvers, πιλότο με υπεράνθρωπες δυνάμεις τις οποίες απέκτησε όταν κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος το ανθρώπινο DNA της αναμείχθηκε με εκείνο ενός εξωγήινου πολεμιστή και περιστρέφεται γύρω από την προσπάθειά της να διασώσει τη Γη από διαγαλαξιακή μάχη μεταξύ δύο εξωγήινων φυλών.

Το καστ συμπληρώνουν οι Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Rune Temte, Mckenna Grace, Clark Gregg, και Jude Law.

Πρώτο εκκωφαντικό trailer για την "Captain Marvel" Brie Larson

To "Captain Marvel" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 7 Μαρτίου 2019.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.