Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα ταινία του Wes Anderson

Ένα ιντριγκαδόρικο μιούζικαλ με γερές δόσεις μαύρου χιούμορ είναι το επόμενο σκηνοθετικό βήμα του.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Μετά "Το Νησί των Σκύλων", που προβλήθηκε πέρυσι και κέρδισε το χειροκρότημα κοινού και κριτικών, ο σκηνοθέτης του οσκαρικού "Ξενοδοχείο Grand Budapest", Wes Anderson επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με ένα ολοκαίνουργιο και άκρως ενδιαφέρον πρότζεκτ.

Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, η νέα ταινία του 49χρονου Αμερικανού σκηνοθέτη θα είναι ένα κωμικό μιούζικαλ, που θα διαδραματίζεται σε μία φανταστική γαλλική πόλη κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '50. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μες στον προσεχή Νοέμβριο στην Ανγκουλέμ της νοτιοδυτικής Γαλλίας και ο προϋπολογισμός εκτιμάται στα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή από το περιβάλλον του Anderson ανέφερε στην εφημερίδα Charente Libre: "Όταν επισκέφθηκε τον Ιούλιο την Ανγκουλέμ εντυπωσιάστηκε με την αρχιτεκτονική και την ομορφιά του φυσικού τοπίου. Η πόλη θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία του, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται πουθενά η ονομασία της, μιας και απ' ότι πληροφορήθηκε έχει γυριστεί ταινία για τη συγκεκριμένη περιοχή".

Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα ταινία του Wes Anderson

Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι πρωταγωνιστής του φιλμ θα είναι ένας οσκαρικός ηθοποιός και μάλιστα κάποιος απ' αυτούς/αυτές που έχει βραβευτεί μες στην τελευταία πενταετία: Από τον Gary Oldman και τον Mahershala Ali μέχρι την Lupita N’yongo και την Cate Blanchett.

Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης