Το trailer για το Pet Sematary του Stephen King κόβει την ανάσα

Κινηματογραφικό remake στο εμβληματικό θρίλερ.

Σκοτεινά δάση στην επαρχία των Η.ΠΑ. Μία λιτανεία από πιτσιρίκια που φορούν απειλητικές μάσκες ζώων. Πινακίδες με ορθογραφικά λάθη που οδηγούν σε νεκροταφείο κατοικίδιων -γιατί, όπως μπορείς να φανταστείς, την έγραψαν παιδιά. Αγνός, ανόθευτος αμερικανικός τρόμος με άλλα λόγια. Το εμβληματικό θρίλερ (Pet Sematary) του μεγάλου Stephen King βρίσκει ξανά τον δρόμο για την οθόνη του σινεμά μετά το 1992 και θα σε κάνει να κοιτάξεις πίσω σου, μήπως κάτι "κακό" έρχεται προς το μέρους σου.

"Βρήκα το τελικό αποτέλεσμα τόσο ανατριχιαστικό ώστε αποφάσισα να βάλω το βιβλίο στο συρτάρι, έχοντας στο μυαλό μου ότι δεν πρόκειται ποτέ να εκδοθεί. Τουλάχιστον όχι όσο ζω εγώ" έγραφε ο συγγραφέας, στην εισαγωγή της paperback έκδοσης του 2000. "Νιώθω άβολα με το μότο του βιβλίο "Sometimes, dead is better”, όμως τουλάχιστον στο κείμενο αυτό φαίνεται να είναι μία πραγματικότητα".

Σύμφωνα με την Paramount Pictures, το remake θα είναι σχετικά πιστό στο βιβλίο (όπως και η ταινία του 1989), όπου μία τυπική αμερικανική οικογένεια- ο Δρ. Λούις Κρίντ (Jason Clark), η σύζυγός του Ρέιτσελ (Amy Lynne Seimetz ) και τα δύο μικρά παιδιά τους- μετακομίζει από την αριστοκρατική Βοστόνη στο επαρχιακό Maine, για να βρεθεί αντιμέτωπη με ένα σκοτεινό μυστήριο: βαθιά στα δάση, κοντά στο σπίτι τους, υπάρχει ένα πολύ διαφορετικό νεκροταφείο· με αυτό είναι μονάχα η αρχή για το εκπληκτικό τρενάκι του τρόμου που έχει κατασκευάσει ο Stephen King κι έχει βάλει για οδηγό του, τον περίεργο γείτονα της οικογένειας που ακούει στο όνομα Τζαντ Κράνταλ (John Lithgow).

H ταινία, αναμένεται στις αμερικανικές αίθουσες τον Απρίλη του 2019, ενώ στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει από την Odeon.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.