Πρώτες πληροφορίες για το sequel του "Μονομάχου" του Ridley Scott

Ποιον θα ρίξει στην αρένα με τα λιοντάρια αυτή τη φορά ο οσκαρικός σκηνοθέτης;

Μετά την επιτυχημένη αναβίωση της δυστοπίας του Blade Runner -όχι από τον ίδιο, αλλά από τον  Denis Villeneuve στο σκηνοθετικό τιμόνι, ο αειθαλής Ridley Scott ετοιμάζει τη συνέχεια ενός ακόμη εμβληματικού, οσκαρικού επίσης, φιλμ της πολύχρονης καριέρας του στο σινεμά. Θα γυρίσει το sequel του "Μονομάχου", που έκανε πρεμιέρα το 2000, έλαβε 11 υποψηφιότητες στα Όσκαρ και κέρδισε πέντε χρυσά αγαλματίδια, ανάμεσά τους τα Καλύτερης Φωτογραφίας και Α′ Ανδρικού Ρόλου για τον ερμηνεία του Russell Crowe.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, το "Μονομάχος 2" θα ακολουθεί την ιστορία του Λούσιου, του γιου της Λουσίλα -την είχε υποδυθεί η Connie Nielsen- και ανιψιού του Κόμμοδου -τον είχε ενσαρκώσει ο Joaquin Phoenix-, γιου του Μάρκου Αυρήλιου που δολοφόνησε τον πατέρα του, κατέλαβε το θρόνο και πάλεψε στην αρένα με τον "Μάξιμο" Russell Crowe.

Πρώτες πληροφορίες για το sequel του "Μονομάχου" του Ridley Scott

Όπως αναφέρεται επίσης στο δημοσίευμα, ο Scott θα αναλάβει την παραγωγή της ταινίας μέσα από την εταιρεία του, σε συνεργασία με την Paramount. Το σενάριο θα φέρει την υπογραφή του Peter Craig (The Town). Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Phoenix θα εμφανιστεί και πάλι στο ρόλο του Κόμμοδου.

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.