Πρώτες πληροφορίες για το sequel του "Μονομάχου" του Ridley Scott

Ποιον θα ρίξει στην αρένα με τα λιοντάρια αυτή τη φορά ο οσκαρικός σκηνοθέτης;

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 02 Νοεμβρίου 2018

Μετά την επιτυχημένη αναβίωση της δυστοπίας του Blade Runner -όχι από τον ίδιο, αλλά από τον  Denis Villeneuve στο σκηνοθετικό τιμόνι, ο αειθαλής Ridley Scott ετοιμάζει τη συνέχεια ενός ακόμη εμβληματικού, οσκαρικού επίσης, φιλμ της πολύχρονης καριέρας του στο σινεμά. Θα γυρίσει το sequel του "Μονομάχου", που έκανε πρεμιέρα το 2000, έλαβε 11 υποψηφιότητες στα Όσκαρ και κέρδισε πέντε χρυσά αγαλματίδια, ανάμεσά τους τα Καλύτερης Φωτογραφίας και Α′ Ανδρικού Ρόλου για τον ερμηνεία του Russell Crowe.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, το "Μονομάχος 2" θα ακολουθεί την ιστορία του Λούσιου, του γιου της Λουσίλα -την είχε υποδυθεί η Connie Nielsen- και ανιψιού του Κόμμοδου -τον είχε ενσαρκώσει ο Joaquin Phoenix-, γιου του Μάρκου Αυρήλιου που δολοφόνησε τον πατέρα του, κατέλαβε το θρόνο και πάλεψε στην αρένα με τον "Μάξιμο" Russell Crowe.

Πρώτες πληροφορίες για το sequel του "Μονομάχου" του Ridley Scott

Όπως αναφέρεται επίσης στο δημοσίευμα, ο Scott θα αναλάβει την παραγωγή της ταινίας μέσα από την εταιρεία του, σε συνεργασία με την Paramount. Το σενάριο θα φέρει την υπογραφή του Peter Craig (The Town). Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Phoenix θα εμφανιστεί και πάλι στο ρόλο του Κόμμοδου.

Από: Esquire UK

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μουσική

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το John Wick 3

O Johnnie παίρνει το όπλο του και καβαλά το άλογο.

Οι 21 καλύτερες ταινίες για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Από τον Tarantino μέχρι τον Spielberg και από τον Alec Guinness ως τον Brad Pitt, όλοι όσοι πολέμησαν στα κινηματογραφικά χαρακώματα.