Ο αντίπαλος του Michael B. Jordan στο Creed II είναι σκέτος τρόμος

Ο Florian Munteanu είναι όσο κτηνώδης έπρεπε να είναι ο Viktor Drago.

Γράφει: Νίκος Αγάθος 13 Νοεμβρίου 2018

Το Creed II χρειάστηκε να βρει έναν τρόπο να ξεπεράσει την επιτυχία της πρώτης ταινίας (2015) και ο κλήρος έπεσε στον Michael B. Jordan, όπου δείχνει ό,τι πιο ογκωδέστερο και σκληρότερο έχει κυκλοφορήσει ποτέ σε πυγμάχο. Και φυσικά, ένας τέτοιος μποξέρ έπρεπε να έχει κάποιον αντίστοιχο να κοντραριστεί στο ρινγκ. Ίσως και πιο γιγάντιο από αυτόν.

Η Metro-Goldwyn-Mayer μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για να παρουσιάσει αυτόν τον αντίπαλο στο κοινό. Λέγεται Florian "Big Nasty" Munteanu, είναι Ρουμάνος ηθοποιός, αλλά πρωτίστως επαγγελματίας πυγμάχος και bodybuilder. Στο Creed II θα παίξει τον Viktor Drago και, ρεαλιστικά μιλώντας, είναι πολύ πιο τερατώδης ακόμη και από αυτό που πιθανώς είχε στο μυαλό του ο Sylvester Stallone γράφοντας το σενάριο.

Για όσους δεν είναι γνώστες της υπόθεσης της ταινίας, αναφέρουμε στα γρήγορα ότι ο Viktor είναι γιος του Ivan Drago, του Σοβιετικού μπόξερ που σκότωσε τον πατέρα του Adonis Creed, Apollo, στο Rocky IV. Και η εκδίκηση πρέπει να παρθεί εντός ρινγκ. Προπονητής του Adonis Creed είναι ο Rocky Balboa, προπονητής του Viktor Drago, ο πατέρας του Ivan (Dolph Lundgren).  Για τους δυο πυγμάχους -όπως και τους προπονητές τους- η κληρονομιά είναι βαριά. Και ο αγώνας προμηνύεται μέχρις εσχάτων. 

Όπως βλέπεις στο βίντεο, ο Viktor Drago -στην ουσία ο ίδιος ο Munteanu- είναι ένα θηρίο με 1,92 ύψος και άπαχη μυϊκή μάζα 110 κιλών, κάνοντας τον Michael B. Jordan να δείχνει μπροστά του κατηγορία φτερού. Βάλε μαζί και τον κωλοχαρακτήρα που υποδύεται ο Munteanu και βγάλε συμπέρασμα για την κόλαση που πρόκειται να επακαλουθήσει στην ταινία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.