Οι κριτικοί λένε ότι το Aquaman είναι η καλύτερη ταινία της DC από την εποχή του Dark Knight

"Ένα Star Wars κάτω από τη θάλασσα" κι άλλες τέτοιες φράσεις γεμάτες ενθουσιασμό.

Η DC εδώ και καιρό βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Αν εξαιρέσει κανείς την Wonder Woman, οι υπόλοιπες ταινίες της εταιρείας είχαν από χλιαρή έως κακή υποδοχή. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις, όπως αυτή του Superman και του Batman θεωρήθηκαν τόσο κακές ώστε το ίδιο το κινηματογραφικό σύμπαν της DC κινδύνευσε να καταρρεύσει. Όσο για τις αποχωρήσεις των Henry Cavill και Ben Affleck όπως και το μπέρδεμα όσον αφορά τις ταινίες με τον Joker; Όλα αυτά απλά έριξαν λάδι στη φωτιά, δημιουργώντας ακόμα περισσότερα ερωτήματα.

Η διάσωση του κολοσσού των κόμικς είναι μία δύσκολη δουλειά. Φαίνεται όμως ότι ένας σούπερ ήρωας κατάφερε να τη φέρει εις πέρας πολλές χιλιάδες λεύγες κάτω από τη θάλασσα . Το Aquaman με τον Jason Momoa, πριν καν προβληθεί στις αίθουσες, αντιμετωπίζεται με ενθουσιασμό από τους κριτικούς. "Είναι η καλύτερη ταινία της DC από την εποχή του The Dark Knight. Ο James Wan παραδίδει μία επική ταινία με αύρα θαλασσινής περιπέτειας, γεμάτη από μεγάλα συναισθήματα, καταπληκτικά υποθαλάσσια πλάνα και πολύ γέλιο" είπε χαρακτηριστικά ο Tom Jorgensen στο podcast του IGN.

Ο German Lussier του Gizmodo δεν ήταν λιγότερο ενθουσιώδης, αφού χαρακτήρισε την ταινία ως μία πολύ διασκεδαστική κούρσα τιτάνιων διαστάσεων, τονίζοντας ότι ακόμη κι οι κακές της στιγμές δεν είναι πραγματικά κακές. "Καλύτερη από ό,τι περιμέναμε. Έχει κάποια καλά στοιχεία της Marvel: δεν παίρνει τον εαυτό της πολύ στα σοβαρά και είναι στα καλύτερά της όταν κάνει χιούμορ" ήρθε να συμπληρώσει η κριτική του Peter Sciretta στο Slashfilm.

Αν όμως κάποιος έγραψε το μεγαλύτερο κομπλιμέντο για την ταινία αυτός ήταν ο σκηνοθέτης Ben Mekler που την χαρακτήρισε "Ένα Star Wars κάτω από την θάλασσα".

Φαίνεται, λοιπόν, ότι το μεγάλο στοίχημα της DC (και του Jason Momoa), η ταινία που είχε ποντάρει όλα της τα λεφτά για να γυρίσει μία παρτίδα που φαινόταν χαμένη, κάνει τη δουλειά της και την κάνει καλά. Μένει τώρα ο ενθουσιασμός των κριτικών να είναι κάτι που θα μοιραστεί και το κοινό στην πρεμιέρα, στις 14 Δεκεμβρίου.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά φέρει την υπογραφή των δημιουργών του Westworld.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης