Ο Sylvester Stallone αποχαιρετά τον Rocky με ένα συγκινητικό βίντεο

To Creed II θα είναι η τελευταία φορά που θα ενδυθεί τον διάσημο μποξέρ στη μεγάλη οθόνη.

Ο Rocky Balboa κρεμά τα γάντια του. Σε ένα άκρως συναισθηματικό βίντεο, που ανήρτησε στο Instagram, o Sylvester Stallone ανακοίνωσε ότι αποχαιρετά τον ομολογουμένως πιο εμβληματικό ρόλο στην κινηματογραφική του καριέρα και ότι το Creed II αποτελεί την τελευταία του ταινία στο franchise του διάσημου πυγμάχου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

"Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που αγάπησε τον Rocky και τον ακολούθησε για πάνω από 40 χρόνια", έγραψε ο Sly στην ανάρτησή του. "Ήταν μεγάλη μου τιμή που έπαιξα το συγκεκριμένο ρόλο. Αν και το "αντίο" μου ραγίζει την καρδιά, όλα τα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν... Ο Rocky δεν θα πεθάνει ποτέ γιατί ζει μες στις καρδιές σας".

Στο βίντεο, ο Stallone εμφανίζεται στο γύρισμα του Creed II” μαζί με τον σκηνοθέτη Steven Caple Jr. και ακούγεται να πλέκει το εγκώμιο του Michael B. Jordan που ενσαρκώνει τον Adonis Creed, τον γιο του άλλοτε "εχθρού" και εν συνεχεία καλού φίλου του Rocky, Apollo Creed. "Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος απ' ότι είμαι τώρα που ξέρω ότι η ιστορία μου ειπώθηκε και υπάρχει ένας ολοκαίνουργος κόσμος που θα ανοίξει για το κοινό, για αυτή την γενιά... Michael, εσύ είσαι τώρα αυτός που πρέπει να σηκώσεις το βάρος".

Να σημειωθεί ότι Balboa έκανε την πρώτη κινηματογραφική εμφάνισή του το 1976 με το "Rocky" σε σκηνοθεσία John G. Avildsen και τον Stallone να πρωταγωνιστεί και να υπογράφει το σενάριο. Η ταινία κέρδισε τρία Όσκαρ, ανάμεσά τους και αυτό της Καλύτερης Ταινίας.

Το Creed II, το σίκουελ του "Creed: Η γέννηση ενός θρύλου" κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες σήμερα, Πέμπτη 29 Νοεμβρίου.


 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Ήξερες πως ο Freddie στο Ripley είναι το non-binary παιδί του Sting;

Tο Eliot Sumner είναι o σικάτος φίλος του Dickie και ένας πολύ καλός λόγος επίσης να δεις τη σειρά στο Netflix.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Το 'Landmarks II - Το Σινεμά στο Κέντρο' συνεχίζεται στα ιστορικά σινεμά της Αθήνας

4 ιστορικά σινεμά στο κέντρο της Αθήνας, 4 θεματικές προβολές, 13 ταινίες για την Αθήνα.

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.