Oι X-Men αντιμέτωποι με τον πιο επικίνδυνο εχθρό τους

Νέο trailer και ελληνική ημερομηνία πρεμιέρας για το "X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας".

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 28 Φεβρουαρίου 2019

Με την 12η ταινία του κινηματογραφικού franchise X-MEN, το "X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας", οι μεταλλαγμένοι επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη. Αυτή τη φορά θα έρθουν αντιμέτωποι με τον πιο ισχυρό και ανυπέρβλητο εχθρό τους: ένας από αυτούς, η Jean Grey aka Phoenix.

Κατά τη διάρκεια αποστολής διάσωσης στο διάστημα, η Jean σχεδόν σκοτώνεται όταν δέχεται επίθεση από μυστηριώδη κοσμική δύναμη. Όταν επιστρέφει, η δύναμη αυτή την καθιστά όχι μόνο απίστευτα πιο ισχυρή, αλλά και πολύ πιο ασταθή.

Παλεύοντας με τη νέα πλευρά του εαυτού της, η Jean εξαπολύει τις δυνάμεις της με τρόπους που δεν μπορεί ούτε να αντιληφθεί αλλά ούτε και να ελέγξει. Καθώς βγαίνει εκτός ελέγχου, πληγώνοντας έτσι και τα αγαπημένα της πρόσωπα, αρχίζει να ξετυλίγει τον ιστό που κρατά τους X-Men ενωμένους.

Τώρα, με την οικογένειά τους να καταρρέει, πρέπει να βρουν έναν τρόπο να ενωθούν - όχι μόνο για να σώσουν την ψυχή της Jean, αλλά και για να σώσουν τον πλανήτη από εξωγήινες δυνάμεις που θέλουν να μετατρέψουν αυτή τη δύναμη σε όπλο ώστε να κυβερνήσουν τον γαλαξία.

Στον ρόλο της Jean, θα δούμε την Sophie Turner από το Game of Thrones. Μαζί της οι James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters και Jessica Chastain. 

Στο σκηνοθετικό τιμόνι ο Simon Kinberg.

Oι X-Men αντιμέτωποι με τον πιο επικίνδυνο εχθρό τους

Το "X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας" κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες το προσεχές καλοκαίρι, στις 6 Ιουνίου από την ODEON.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.