Πρώτο trailer για το The Dead Don't Die του Jim Jarmusch

Στη νέα ταινία του ιδιοφυούς δημιουργού πρωταγωνιστούν ζόμπι και το μισό Χόλιγουντ.

Τρία χρόνια μετά το Gimme Danger (2016), το μουσικό ντοκιμαντέρ για την μπάντα The Stooges, ο Jim Jarmusch επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με ένα horror movie γεμάτο απολαυστικές δόσεις μαύρου χιούμορ, ζόμπι και το μισό Χόλιγουντ να απαρτίζει το καστ του. Ένα καστ που όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο πρώτο trailer της ταινίας, είναι "το καλύτερο ζόμπι καστ που αποσυντέθηκε ποτέ σε ταινία".

Στο The Dead Don't Die πρωταγωνιστούν οι Bill Murray, Adam Driver, Tilda Swinton, Steve Buscemi, Danny Glover, Caleb Landry Jones, Rosie Perez, Chloe Sevigny. Στο πλευρό τους θα δούμε τουςTom Waits, Iggy Pop, Selena Gomez και RZA.

Η υπόθεση διαδραματίζεται σε μία φιλήσυχη πόλη, που ξαφνικά δέχεται απειλή από ζόμπι. Τρεις αστυνομικοί και μία νεκροθάφτης θα προσπαθήσουν να σκοτώσουν τους απέθαντους.

Πρώτο trailer για το The Dead Don't Die του Jim Jarmusch

Το The Dead Don't Die θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 18 Ιουλίου. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.