Μίνι σειρά στο Netflix "Οι Μισητοί 8" του Quentin Tarantino

Το γουέστερν δωματίου του Quentin Tarantino θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη διαφοροποιημένο με έξτρα υλικό 42 λεπτών.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 02 Μαΐου 2019

Εν αναμονή της νέας, 9ης κατά σειράς ταινίας του, το Once Upon a Time in Hollywood με τους Leonardo DiCaprio, Brad Pitt και Margot Robbie που κάνει πρεμιέρα στις 22 Αυγούστου, ο Quentin Tarantino έχει ένα δώρο για τους fans τους. Μία από τις πιο αμφιλεγόμενες ταινίες του -οι κριτικές ήταν ή του ύψους ή του βάθους-, το "Οι Μισητοί 8" (The Hateful Eight) θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη και μάλιστα σε παραγωγή του Netflix.

Θα έχει τη μορφή μίνι σειράς και θα αποτελείται από μόλις 4 επεισόδια: "Last Stage to Red Rock" (50’), "Minnie’s Haberdashery" (51’), "Domergue’s Got A Secret" (53’) και "The Last Chapter" (56’). Η συνολική διάρκειά της θα είναι 210 λεπτά, εν αντιθέσει με τα 168 λεπτά του φιλμ. Μιλάμε δηλαδή για 42 λεπτά έξτρα υλικού.

Η πρόταση έγινε από την πλατφόρμα streaming στον σκηνοθέτη, ο οποίος δέχτηκε με την προϋπόθεση ότι θα έχει την εποπτεία του εγχειρήματος μαζί με τον film editor, Fred Raskin. Σύμφωνα με τον Tarantino, η υπόθεση θα είναι η ίδια, το καστ επίσης, ωστόσο θα υπάρχουν αισθητές διαφορές σε συγκεκριμένες σκηνές.

Θυμίζουμε ότι το γουέστερν δωματίου, που βγήκε στις αίθουσες το 2015, διαδραματιζόταν έξι ή οχτώ ή δώδεκα χρόνια μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο, με μία ετερόκλητη ομάδα από κυνηγούς επικηρυγμένων, φυγάδων και ανθρώπων του νόμου, να βρίσκει καταφύγιο κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας σε ένα ορεινό χωριό και να μπλέκεται σε μία πλεκτάνη προδοσίας και απάτης.

Προς το παρόν, το Netflix δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία πρεμιέρας της μίνι σειράς. 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Tv