Το άλλο πρόσωπο των Bond Girls στη νέα ταινία του 007

H γνωστή για το φεμινιστικό της χιούμορ Phoebe Waller-Bridge θα δώσει μία διαφορετική χροιά στο Bond 25.

Η Phoebe Waller-Bridge είναι μόλις η δεύτερη γυναίκα σεναριογράφος που βρίσκεται στη δημιουργική ομάδα πίσω από τις ταινίες του James Bond -η Johanna Harwood ήταν η πρώτη που τα κατάφερε στα Dr. No (1963) και From Russia With Love (1964)- και λίγες μέρες πριν άνοιξε τα χαρτιά της σχετικά με αυτήν τη μεγάλη επιτυχία που όμως τη γεμίζει με ευθύνες και υψηλές προσδοκίες. "Το θέμα είναι οι γυναίκες του Bond 25 να μοιάζουν με πραγματικούς ανθρώπους, όπως δηλαδή συνέβη στις τελευταίες ταινίες του μυστικού πράκτορα" δήλωσε χαρακτηριστικά στο podcast του Hollywood Reporter.

Είναι κοινό μυστικό ότι η παρουσία της 34χρονης Αγγλίδας οφείλεται στην επιμονή του Daniel Craig να συμβάλει στη νέα ταινία του 007 μέσα από την ιδιαίτερη πένα της. Όταν, μάλιστα, η τελευταία ερωτήθηκε στο podcast για το αν θα βάλει την πινελιά της χρησιμοποιώντας το φεμινιστικό χιούμορ που την έκανε γνωστή σε όλον τον κόσμο, απάντησε με νόημα: "Θα δούμε αν θα καταφέρω να "κρύψω” κάτι μέσα στο σενάριο".

Το άλλο πρόσωπο των Bond Girls στη νέα ταινία του 007Ποια, όμως, θα είναι τα κορίτσια στη νέα ταινία του Bond;

Η Γαλλίδα Lea Seydoux επανεμφανίζεται ως Dr. Madeleine Swann, η Naomie Harris αναλαμβάνει ξανά τον ρόλο της Moneypenny ενώ οι νέες αφίξεις των Lashana Lynch και Ana de Armas δεν είναι ακόμα γνωστό για το ποιον ρόλο θα παίξουν. Η τελευταία πάντως έχει ήδη κλέψει τις καρδιές των οπαδών του 007. "Πιστεύω ότι οι ταινίες με τον Daniel είχαν εξαιρετικά Bond girls, έτσι απλά πρέπει να συνεχίσουμε την παράδοση" δήλωσε σχετικά η Phoebe Waller-Bridge.

Η προσθήκη της 34χρονης ηθοποιού και σεναριογράφου, πιο γνωστή από την κωμική σειρά Fleabag και το δραματικό show του Killing Eve, πραγματοποιήθηκε έτσι ώστε να φύγουν όποιες σκιές υπήρχαν στο παρελθόν για πιθανό σεξισμό από πλευράς του μυστικού πράκτορα. "Ο Bond πάντοτε προσαρμοζόταν με το κλίμα της εποχής, παρά τα όποια ελαττώματά του και φυσικά δεν θα ήμασταν πραγματικοί δημιουργοί αν δε λαμβάναμε υπόψη τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα στις κοινωνίες μας" ήταν η δήλωση του Daniel Craig στο BBC σχετικά με την παρουσία της Waller-Bridge στην ομάδα.

Phoebe Waller-Bridge Τζέιμς Μποντ Fleabag
H Phoebe Waller-Bridge, δημιουργός και πρωταγωνίστρια, της πολύ επιτυχημένης κωμικής σειράς Fleabag που ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2019.

Φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε ως τον Απρίλιο του 2020 για να δούμε αν η Αγγλίδα σεναριογράφος θα κάνει το θαύμα της, μετατρέποντας τον παραδοσιακό James Bond σε έναν άντρα της εποχής του #Metoo που αντιλαμβάνεται πως οι καιροί έχουν αλλάξει και οι συμπεριφορές Weinstein μόνο αποδεκτές δεν μπορεί να είναι πια.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.