Πρώτο απειλητικό trailer για το Terminator: Dark Fate

Το μέλλον δεν δείχνει καθόλου ευχάριστο στον κόσμο της Sarah Connor.

Γράφει: Γιώργος Ρομπόλας 24 Μαΐου 2019

Τα reboots των θρυλικών franchises δεν πετυχαίνουν πάντα τον στόχο τους. Το 2015 οι προσδοκίες ήταν μεγάλες για τους φανατικούς του Terminator: o Arnold Schwarzenegger θα επέστρεφε στον μελλοντικό τόπο του εγκλήματος ενώ η Emilia Clarke (η Khaleesi του GoT) ήταν η νέα μεγάλη μεταγραφή της σειράς ταινιών. Δυστυχώς, όμως, το Terminator Genisys απογοήτευσε, οδηγώντας πολλούς fans να το θεωρήσουν ως το μεγαλύτερο flop του franchise. Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, το πρώτο απειλητικό trailer του πολυαναμενόμενου Terminator: Dark Fate έρχεται για να επανορθώσει.

Ο James Cameron, ευτυχώς, επέστρεψε στον ρόλο του παραγωγού, ο Tim Miller (Deadpool) ανέλαβε το τιμόνι της σκηνοθεσίας, οι σκηνές που παρακολουθούμε στο trailer πλαισιωμένες εξαιρετικά από μία ειρωνική μουσική χτίζουν μία ατμόσφαιρα όπου η απειλή κόβεται με το μαχαίρι, ο Arnie μοιάζει γερασμένος και αποτραβηγμένος από τη μάχη σαν άλλος Wolverine και, τέλος, η Sarah Connor επιστρέφει δριμύτερη και πιο cool από ποτέ.

Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύαμε αρχικά η Linda Hamilton δεν θα κάνει απλώς ένα cameo, αφού όλα δείχνουν ότι αποτελεί κομβικό γρανάζι της μηχανής του νέου Terminator. Η ταινία πιάνει το νήμα της ιστορίας από εκεί που το είχε αφήσει η δεύτερη συνέχεια του franchise το 1991 και, ως συνήθως, μπλέκει το παρελθόν με το μέλλον την ίδια στιγμή που ένα κοριτσάκι αποτελεί το κλειδί για την επιβίωση της ανθρωπότητας.

Πρώτο απειλητικό trailer για το Terminator: Dark Fate
Η αφίσα της ταινίας που θα κυκλοφορήσει σύντομα στις ελληνικές αίθουσες από την Odeon.

Κατά τα ψέματα όμως, εκείνο που χαράζεται στη μνήμη είναι η επιστροφή της Sara Connor με μαύρα γυαλιά ηλίου και μπαζούκα στα χέρια να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από κάθε άλλον στα blockbusters. Δεν μπλέκεις, για κανέναν λόγο.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

4 κακοί του σινεμά δείχνουν πώς φοριέται το σακάκι

Οι villains του κινηματογράφου παίζουν στα δάχτυλα το mix&match στο tailoring.

Φοβού τα spoilers ή μήπως όχι;

Η κουλτούρα των spoilers δεν είναι καινούργια. Μήπως της έχουμε δώσει υπερβολική σημασία απ' ό,τι πρέπει; (Προφανώς και το κείμενο περιέχει spoilers).