Πρώτο trailer για το Rambo: Last Blood

Ο Sylvester Stallone ζητά εκδίκηση για 5η και τελευταία φορά στον ρόλο του John Rambo.

Τριάντα επτά χρόνια μετά το "Ράμπο: Το Πρώτο Αίμα" (1982), όπου ενδύθηκε για πρώτη φορά έναν από τους πιο εμβληματικούς κινηματογραφικούς του ήρωες, o Sylvester Stallone ετοιμάζεται για την τελευταία του υπόκλιση στο επιτυχημένο franchise. Στο πολυαναμενόμενο Rambo: Last Blood θα επιστρέψει για 5η και τελευταία φορά ως ο ζόρικος John Rambo για να ζητήσει για ακόμη μία φορά εκδίκηση και να έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του.

Στο πρώτο trailer του φιλμ σε σκηνοθεσία Adrian Grunberg και σενάριο του Stallone και του Matt Cirulnick, ακούμε τον Rambo να λέει: "Έχω ζήσει σε έναν κόσμο θανάτου... Έχω δει πρόσωπα που αγαπώ να πεθαίνουν γρήγορα με μία σφαίρα. Να μην μένει και τίποτα από δαύτους για να θάψεις... Όλα αυτά τα χρόνια έχω κρατήσει τα μυστικά μου. Αλλά ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσω το παρελθόν μου".

Η ιστορία τον θέλει να περνάει τα σύνορα και να μπαίνει στο Μεξικό για να αναμετρηθεί με ένα καρτέλ ναρκωτικών που απήγαγε τη κόρη ενός φίλου του.


Το Rambo: Last Blood θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες στις 20 Σεπτεμβρίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης