Πρώτο trailer για το Ford v. Ferrari

Matt Damon και Christian Bale αναβιώνουν μία από τις πιο θρυλικές μονομαχίες στην ιστορία του Le Mans.

Αφού δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες, ήρθε τώρα η ώρα να απολαύσουμε το πρώτο trailer μίας από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, το Ford v. Ferrari/Le Mans '66 ("Κόντρα σε όλα" ο ελληνικός τίτλος). Ένα φιλμ δια χειρός James Mangold (Logan) με τους Matt Damon και Christian Bale να συμπρωταγωνιστούν, που περιμένουν πώς και πώς οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο λόγος; Θα αναβιώσει στη μεγάλη οθόνη μία από τις πιο θρυλικές μονομαχίες στην ιστορία των 24ωρων αγώνων του Le Mans, ενός από τους πιο δημοφιλείς όσο και απαιτητικούς αγώνες αυτοκινήτων στον κόσμο: Ήταν 1966 όταν η Ford κατόρθωσε για πρώτη φορά να βγάλει νοκ άουτ την Ferrari και να βρεθεί στην κορυφή.

Η υπόθεση της ταινίας είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του οραματιστή Αμερικανού σχεδιαστή αυτοκινήτων Caroll Shelby (Matt Damon) και του ατρόμητου Βρετανού οδηγού Ken Miles (Christian Bale), οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και εναντιώθηκαν στις εταιρικές παρεμβάσεις, τους νόμους της φυσικής και τους προσωπικούς τους δαίμονες προκειμένου να κατασκευάσουν ένα επαναστατικό αγωνιστικό αυτοκίνητο για την εταιρεία Ford Motor και να αναμετρηθούν με τα πανίσχυρα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Enzo Ferrari στο 24ωρο πρωτάθλημα του Λε Μαν στη Γαλλία το 1966. 

Το καστ συμπληρώνουν οι Jon Bernthal, Caitriona Balfe, Josh Lucas, Noah Jupe, Remo Girone και Ray McKinnon.


Το "Κόντρα σε όλα" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες μες στον Νοέμβριο από την ODEON.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης