Πρώτο trailer για το Knives Out με ένα all star cast

Πρωταγωνιστούν Daniel Craig, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Toni Colette, Michael Shannon, Ana de Armas.

Δύο χρόνια μετά το Star Wars: The Last Jedi, ο Rian Johnson επιστρέφει με τη νέα σκηνοθετική του δουλειά. Τίτλος της, Knives Out. Ένα θρίλερ μυστηρίου με στοιχεία μαύρης κωμωδίας, δράματος και μυστηρίου, που ξεχωρίζει για το all star cast του: Daniel Craig -εν αναμονή του Bond 25-, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Toni Colette, Michael Shannon και Ana de Armas συμπρωταγωνιστούν, μεταξύ πολλών ακόμα. 

Η πλοκή της ταινίας επικεντρώνεται σε έναν φόνο, με άπαντες να προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος τον διέπραξε και σύμφωνα με τον σκηνοθέτη είναι εμπνευσμένη από τον λογοτεχνικό κόσμο της Agatha Christie. "Η κεντρική ιδέα ήταν να αντλήσω έμπνευση από την σπουδαία γραφή και ματιά της Christie και να δημιουργήσω μία σύγχρονη ιστορία", σημειώνει ο Rian Johnson σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly. 

Το Knives Out θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες στις 27 Νοεμβρίου 2019. Μέχρι τότε, πάτα play για το πρώτο, επίσημο, trailer. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης