Τι πρέπει να περιμένουμε από έναν θηλυκό 007 στο Bond 25

Αν η φημολογία βγει αληθινή, τότε η πράκτορας Nomi θα ανανεώσει το franchise με έναν τρόπο που κανείς δεν περιμένει.

Η παραφιλολογία που ξεκίνησε πριν από περίπου τρία χρόνια όταν ο Daniel Craig ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κρεμάσει το σμόκιν του James Bond, κορυφώθηκε πριν μερικούς μήνες με την είδηση ότι στο πολυαναμενόμενο Bond 25 (προσωρινός τίτλος με επικρατέστερο τον A Reason To Die) του Cary Fukunaga θα υποδυθεί τον ήρωα για τελευταία φορά. 

Έκτοτε, φήμες θέλουν το μισό Χόλιγουντ να διεκδικεί τη θέση του και δεν μιλάμε μόνο για άντρες ηθοποιούς. Η ιδέα ενός θηλυκού James Bond έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων, εγείροντας αντιδράσεις από τους φανατικούς του franchise και απ' ότι φαίνεται δεν απέχει πολύ από το να γίνει πραγματικότητα.

Τι πρέπει να περιμένουμε από έναν θηλυκό 007 στο Bond 25
Léa Seydoux, Ana de Armas, Naomie Harris και Lashana Lynch, εκ των πρωταγωνιστών του νέου φιλμ James Bond. 

Σύμφωνα με πηγές της Guardian, "η 25η ταινία ανοίγει με μία σκηνή όπου συναντάμε τον Bond να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να έχει μετακομίσει στην Τζαμάικα. Η Μ να τον καλεί για να του γνωρίσει την αντικαταστάτρια του: τη νέα πράκτορα 007, ονόματι Nomi". Την ηρωίδα θα ερμηνεύσει η Lashana Lynch, η 31χρονη ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στο Captain Marvel.

Lashana Lynch

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η εμφάνιση της Nomi ήταν ιδέα της Phoebe Waller-Bridge, δημιουργού των τηλεοπτικών επιτυχιών Fleabag και Killing Eve με πρωταγωνιστικό στοιχείο στις ιστορίες και των δύο τη γυναικεία φύση, Η Waller-Bridge συνέγραψε το σενάριο της ταινίας με τον Scott Z. Burns, ύστερα από πρόσκληση του Craig. Μάλιστα, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι την ενέταξε στην ομάδα προκειμένου να ανανεώσει τον ήρωα και ως εκ τούτου την κινηματογραφική σειρά. "Το σημαντικό είναι το φιλμ να χειριστεί τις γυναίκες διαφορετικά απ' ότι συνέβαινε στο παρελθόν. Ο Bond μπορεί να παραμείνει ίδιος, η ιστορία του όμως πρέπει να εξελιχθεί", δήλωσε η Waller-Bridge στο Deadline.

ΜΠΟΝΤ 25 ΤΖΕΪΜΣ ΜΠΟΝΤ
Τα κορίτσια του Bond 25 με τον Cary Fukunaga και τον Daniel Craig.

Πάντως, η executive producer του Bond 25 Barbara Broccoli είχε υπογραμμίσει τον περασμένο Οκτώβριο σε συνέντευξή της στην Guardian: "Ο Bond γεννήθηκε άντρας από τον Iam Fleming και δεν πιστεύω ότι αυτό θα αλλάξει ποτέ". Ο χρόνος θα δείξει, με τις εξελίξεις να είναι σίγουρα καθοριστικές για τον πιο διάσημο φανταστικό πράκτορα όλων των εποχών μετά το τέλος της "θητείας" του Craig. 


Φωτογραφίες © getty images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στο viral The Sympathizer βλέπουμε την ιστορία της πτώσης της Σαϊγκόν όπως δεν τη φανταζόμασταν

Στη σειρά που τρομάξαμε να γνωρίσουμε τον Robert Downey Jr., η ιστορία του μεταπολεμικού Βιετνάμ παρουσιάζεται από μια άλλη οπτική.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σειρά που βλέπουν όλοι στο Netflix αυτήν τη στιγμή είναι γερμανική

Πέρα από το 3 Body Problem, το Netflix συνεχίζει το σερί με τις πολύ καλές σειρές επιστημονικής φαντασίας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Oι πλουσιότεροι ηθοποιοί του Χόλιγουντ δεν είναι αυτοί που νομίζεις

Ο Tom Cruise μπορεί να έχει κερδίσει πολλά από την υποκριτική του καριέρα αλλά...

Γραφει Γιαννης Σπανος

Fallout, το παιχνίδι που έγινε σειρά και παραλίγο να ήταν ταινία

Στα τέλη της δεκαετίας του '90 ήταν υπό ανάπτυξη η ομώνυμη ταινία.

Γραφει Παυλος Κρουστης