No Time to Die: Ο τίτλος του νέου Bond συνεχίζει την παράδοση του franchise

Στα πραγματικά καλά νέα της εβδομάδας, το Bond 25 απέκτησε επιτέλους επίσημο τίτλο και ημερομηνία πρεμιέρας.

Μετά από δεκάδες αναβολές κι εκατοντάδες φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και μήνες έχουμε επιτέλους κι επισήμως τίτλο για το Bond 25. Μία ονομασία που ταιριάζει γάντι στις ιστορίες του πιο διάσημου μυστικού πράκτορα του πλανήτη. Μία επιλογή που έρχεται να προστεθεί στη μακριά παράδοση που έχει δημιουργήσει το franchise σε τίτλους που έχουν να κάνουν με την θνητότητα. You Only Live Twice (1967), Live and Let Die (1973),  A View to a Kill (1985), Licence to Kill (1989), Tomorrow Never Dies (1997), Die Another Day (2002) και τώρα No Time to Die.

Ο τίτλος παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού, ως γνωστόν, ο James Bond βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι της καριέρας του. Ο Daniel Craig που συνέδεσε το όνομά του με τον μυστικό πράκτορα αποχωρεί μετά από αυτό το φιλμ, ο Danny Boyle που είχε αρχικά αναλάβει τη σκηνοθεσία τα παράτησε για να τον διαδεχθεί ο Cary Fukunaga ενώ την ίδια στιγμή οι παραγωγοί έχουν βαλθεί να ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά επιλέγοντας γυναίκα σεναριογράφο (Phoebe Waller-Bridge) για αυτήν τη συνέχεια και γυναίκα πρωταγωνιστή (Lashana Lynch) για την επόμενη ταινία του 007.

No Time to Die: Ο τίτλος του νέου Bond συνεχίζει την παράδοση του franchise

Θα καταφέρει ο Bond να υποδεχτεί με αισιοδοξία την επόμενη μέρα; Άλλωστε το story του No Time to Die τον θέλει να έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση: Να βρίσκεται στη Τζαμάικα για διακοπές διαρκείας, να μπλέκει ξανά στον πόλεμο των μυστικών υπηρεσιών για να βοηθήσει τον φίλο του και πράκτορα της CIA Felix Leiter στην αναζήτηση ενός επιστήμονα και να έρχεται αντιμέτωπος με έναν θανάσιμο κίνδυνο που όμοιό του δεν έχει συναντήσει ξανά ο κόσμος.

Την απάντηση θα τη μάθουμε τον Απρίλιο του 2020 (03/04 στη Μεγάλη Βρετανία, 08/04 στις Η.Π.Α ενώ δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία για την Ελλάδα) όταν και η ταινία θα βγει στις αίθουσες.


Φωτογραφίες © Columbia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.