Όλες οι ταινίες της Marvel σε ένα κανάλι

Η COSMOTE TV φέρνει σε αποκλειστικότητα τον Νοέμβριο το νέο pop-up κανάλι, COSMOTE CINEMA MARVEL STUDIOS.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 23 Οκτωβρίου 2019

Αν είσαι φαν του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, τότε σου έχουμε καλά νέα: Το νέο pop-up κανάλι, COSMOTE CINEMA MARVEL STUDIOS έρχεται αποκλειστικά από 1η Νοεμβρίου στην COSMOTE TV με καθημερινές προβολές ταινιών, ντοκιμαντέρ για το "Marvel Cinematic Universe”, θεματικά αφιερώματα για κάθε ήρωα, συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και δημιουργών, καθώς και υλικό από τα παρασκήνια και τα γυρίσματα.

Το κανάλι θα παραμείνει στον αέρα έως και την Κυριακή 17/11, προβάλλοντας blockbusters του κορυφαίου κινηματογραφικού στούντιο. Μεταξύ αυτών είναι οι ταινίες Iron Man, Iron Man 2 και Iron Man 3 με τον Robert Downey Jr., Captain America, Captain America: Winter Soldier, Captain America: Civil War με τον Chris Evans, καθώς και το all-star cast franchise ταινιών: "Οι Εκδικητές", "Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron" και "Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας".

Επίσης, στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και η ταινία "Φύλακες του Γαλαξία", οι περιπέτειες των Ant-Man με τον Paul Rudd και Thor με τον Chris Hemsworth μέσα από τις ταινίες "O Ant-Man και η Σφήκα" και Thor: The Dark World, καθώς και τα υποψήφια για Όσκαρ "Μαύρος Πάνθηρας" και Doctor Strange με τον Benedict Cumberbatch.

Το πρόγραμμα του COSMOTE CINEMA MARVEL STUDIOS θα ξεκινήσει με το πρώτο μέρος της ταινίας Iron Man (Παρασκευή 1/11, 21.30) και θα ολοκληρωθεί με την πρεμιέρα της ταινίας Captain Marvel με την Brie Larson (Κυριακή 17/11, 21.30). Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και on demand μέσα από τη δωρεάν υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, ενώ το προσεχές διάστημα, θα έρθει σε Α΄ τηλεοπτική προβολή και στα κανάλια COSMOTE CINEMA.

Στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV, οι τηλεθεατές απολαμβάνουν περισσότερες από 450 πρεμιέρες ταινιών τον χρόνο, καθώς και πάνω από 90 πρεμιέρες δημοφιλών ξένων σειρών.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Tv