Οι ταινίες που ξεχωρίσαμε για τον Νοέμβριο

8 επιλογές με πλούσιο κινηματογραφικό ενδιαφέρον.

Esquire Team
Γράφει: Esquire Editors 01 Νοεμβρίου 2019

Ο Νοέμβριος ξεκινά με ενδιαφέρουσες κινηματογραφικές προτάσεις και σας προσκαλεί να δώσετε ραντεβού στις σκοτεινές αίθουσες. Από τον Ιρλανδό του Martin Scorsese στο Μυστικό της Θάλασσας των Σαργασσών του Σύλλα Τζουμέρκα και από το Δυστυχώς απουσιάζατε του Ken Loach στο Κόντρα σε όλα του James Mangold, ακολουθούν μερικές επιλογές με πλούσιο κινηματογραφικό ενδιαφέρον.

Κόντρα σε όλα (Le Mans '66)

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ, Matt Damon και Christian Bale πρωταγωνιστούν στην ταινία που βασίζεται στην αληθινή ιστορία του οραματιστή Αμερικανού σχεδιαστή αυτοκινήτων  Carroll Shelby (Damon) και του ατρόμητου Βρετανού οδηγού Ken Miles (Bale). Οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους και εναντιώθηκαν στις εταιρικές παρεμβάσεις, τους νόμους της φυσικής και τους προσωπικούς τους δαίμονες προκειμένου να κατασκευάσουν ένα επαναστατικό αγωνιστικό αυτοκίνητο για την εταιρεία Ford Motor και να αναμετρηθούν με τα πανίσχυρα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Enzo Ferrari στο24ωρο πρωτάθλημα του Λε Μαν στη Γαλλία το 1966.

14 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από την Odeon.

Oι υπόλοιπες επιλογές στο Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης