Οι ταινίες που ξεχωρίσαμε για τον Νοέμβριο

8 επιλογές με πλούσιο κινηματογραφικό ενδιαφέρον.

Γράφει: Esquire Editors 01 Νοεμβρίου 2019

Ο Νοέμβριος ξεκινά με ενδιαφέρουσες κινηματογραφικές προτάσεις και σας προσκαλεί να δώσετε ραντεβού στις σκοτεινές αίθουσες. Από τον Ιρλανδό του Martin Scorsese στο Μυστικό της Θάλασσας των Σαργασσών του Σύλλα Τζουμέρκα και από το Δυστυχώς απουσιάζατε του Ken Loach στο Κόντρα σε όλα του James Mangold, ακολουθούν μερικές επιλογές με πλούσιο κινηματογραφικό ενδιαφέρον.

Κόντρα σε όλα (Le Mans '66)

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ, Matt Damon και Christian Bale πρωταγωνιστούν στην ταινία που βασίζεται στην αληθινή ιστορία του οραματιστή Αμερικανού σχεδιαστή αυτοκινήτων  Carroll Shelby (Damon) και του ατρόμητου Βρετανού οδηγού Ken Miles (Bale). Οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους και εναντιώθηκαν στις εταιρικές παρεμβάσεις, τους νόμους της φυσικής και τους προσωπικούς τους δαίμονες προκειμένου να κατασκευάσουν ένα επαναστατικό αγωνιστικό αυτοκίνητο για την εταιρεία Ford Motor και να αναμετρηθούν με τα πανίσχυρα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Enzo Ferrari στο24ωρο πρωτάθλημα του Λε Μαν στη Γαλλία το 1966.

14 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από την Odeon.

Oι υπόλοιπες επιλογές στο Harpersbazaar.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η επικίνδυνη λάμψη του River Phoenix

Ο μεγάλος αδελφός του Joaquin έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή. Η κληρονομιά του όμως παραμένει τεράστια.

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Yves Saint Laurent προβάλλεται 20 χρόνια μετά τη δημιουργία του

Κι αυτό γιατί ο σύντροφός του, Pierre Bergé είχε απαγορεύσει την προβολή του "Yves Saint Laurent: The Last Collections".