Ο Quentin Tarantino εξηγεί τι συνέβη στον Rick Dalton μετά το OUATIH

Τα πράγματα δεν δείχνουν και τόσο αισιόδοξα για τον χαρακτήρα του Leonardo DiCaprio στο Once Upon a Time in Hollywood.

Αν και το φινάλε του Once Upon a Time in Hollywood ικανοποίησε τους fans των Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) και Cliff Booth (Brad Pitt), δεν έδωσε πολλά στοιχεία για το ποιο μπορεί να ήταν το μέλλον των ηρώων μετά τα όσα τρελά και παλαβά συνέβησαν. Ας αφήσουμε όμως τον σκηνοθέτη της ταινίας, Quentin Tarantino, όχι μόνο να απαντήσει στην ερώτηση αλλά και να μείνει πιστός στο πνεύμα της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ.

Σε συνέντευξή του στο The Margaret Cho Podcast, o διάσημος σκηνοθέτης ανέφερε ότι η επόμενη κίνηση του Rick, αφού γνώρισε από κοντά την Sharon Tate (Margot Robbie), δεν πιστεύει πως θα ήταν τόσο φανταχτερή όσο μπορεί να φαντάστηκε το κοινό. Μπορεί οι fans του να πίστεψαν σε μία μεγάλη επιστροφή του Dalton, ο ξεπερασμένος όμως star των γουέστερν, λογικά θα ακολούθησε -σύμφωνα με τον Tarantino- την ίδια πορεία που είχαν όλοι οι αντίστοιχοι πρωταγωνιστές των ταινιών της Άγριας Δύσης.

Ο Quentin Tarantino εξηγεί τι συνέβη στον Rick Dalton μετά το OUATIH

"Αυτό που εύκολα θα μπορούσε να είχε συμβεί -ακόμα κι αν ο Dalton είχε λίγη μεγαλύτερη επιτυχία στα 70s από όση του πίστωσα σαν χαρακτήρα- ή μάλλον αυτό που πιστεύω ότι πραγματικά θα μπορούσε να είχε συμβεί (αφού ήταν μία πραγματικότητα για πολλούς από αυτούς τους τύπους), είναι ότι στο τέλος των 70s και τις αρχές των 80s, πολύ από αυτούς τους macho πρωταγωνιστές των προηγούμενων δεκαετιών κατέληγαν να εμφανίζονται στην τηλεόραση. Οι ρόλοι που συνήθως αναλάμβαναν ήταν να κάνουν τους παλαίμαχους αστυνομικούς που είναι πια σε διοικητικές θέσεις και στέλνουν τους νεότερους συνάδελφούς τους σε αποστολές" ανέφερε πολύ χαρακτηριστικά ο Tarantino, δίχως να αφήνει και πολλές αμφιβολίες για το τι μπορεί να συνέβη στον χαρακτήρα που ο ίδιος έπλασε.


Φυσικά, αν έχεις γλιτώσει από το να σε δολοφονήσει η συμμορία του Charles Manson, κανονικά δέχεσαι όποια δουλειά κι αν σου προτείνουν.


Μία δύσκολη, δηλαδή, κατάληξη για τον Rick Dalton. Αν και από την άλλη θα πρέπει να σκεφτούμε ότι στο Once Upon a Time in Hollywood φαινόταν να χάνει την πρωταγωνιστική θέση από ένα 10χρονο κοριτσάκι που κουβαλούσε περισσότερο επαγγελματισμό από εκείνον. Έτσι, ίσως όλο αυτό λοιπόν να μην αποτελεί έκπληξη. Ο Dalton μάλλον θα βρισκόταν να παίζει ρόλους στα όρια της γελοιότητας, όπως ο επίτροπος Boss Hog από το The Dukes of Hazzards (σ.σ: η σειρά είναι πιο γνωστή ως Ντιουκς στην Ελλάδα). Φυσικά, αν έχεις γλιτώσει από το να σε δολοφονήσει η συμμορία του Charles Manson, κανονικά δέχεσαι όποια δουλειά κι αν σου προτείνουν.

Όσο για τον Cliff Booth; Ο Tarantino δεν ξεκαθάρισε το τι πιστεύει για το μέλλον του χαρακτήρα. Αν και οι δύο ήρωες φαίνεται να παίρνουν διαφορετικούς δρόμους μετά από εκείνο το βράδυ, ο Cliff λογικά θα ήταν ακόμα εκεί, γυμνασμένος όσο δεν πάει και πολύ γέρος πια για να φτιάχνει την σκεπή του Rick Dalton, όσο κι αν προσπάθησε να ξεφύγει από το μακρύ χέρι του νόμου για εκείνη την περίεργη υπόθεση που τον ήθελε ένοχο για τον φόνο της γυναίκας του.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος