Το νέο trailer του Top Gun 2

Ο Tom Cruise επιστρέφει στον ρόλο του Maverick και είναι λες και δεν έχει περάσει ούτε μία ημέρα από το 1986.

Το νέο trailer για το sequel του Top Gun προσγειώθηκε λίγες ώρες πριν στις οθόνες μας κι είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε: Τρομερές σκηνές με μαχητικά αεροσκάφη να κάνουν ακροβατικά, πλάνα με τον Tom Cruise να πηγαίνει βόλτα με τη μηχανή του την Jennifer Connelly και οι απαραίτητοι καυγάδες ανάμεσα σε νεοσύλλεκτους πιλότους.

Το Top Gun: Maverick αναμένεται να χτυπήσει τις αίθουσες των σινεμά του κόσμου μέσα στον Ιούνιο του 2020, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμα επίσημη ελληνική πρεμιέρα. Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς - για να γνωρίσουν οι νεότεροι έναν θρύλο των blockbusters των 80s κι οι παλιότεροι θεατές να νοσταλγήσουν μία από εκείνες τις ταινίες που σημάδεψε την εφηβεία τους. 

Ο Peter 'Maverick' Mitchell (Tom Cruise) αυτήν την φορά επιστρέφει όχι απλά στον ρόλο του πιλότου αλλά του έμπειρου εκπαιδευτή. "Τα κατορθώματά του είναι θρυλικά" ακούμε ένα στέλεχος της αμερικανικής αεροπορίας να λέει στους νεαρούς εκπαιδευόμενους, πριν συνεχίσει: "Αυτά που θα σας μάθει μπορούν να αποτελέσουν τη διαφορά ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο". 

Στα δύο λεπτά του trailer ο Maverick προλαβαίνει να δείξει ξανά όλα εκείνα τα στοιχεία που τον έκαναν αγαπημένο: Δείχνει ατρόμητος σε επικίνδυνο βαθμό, υπερβολικά cool παρότι τα χρόνια έχουν περάσει και προς τέλος υπάρχουν κάποιες υπόνοιες ότι θα τον δούμε για άλλη μία φορά να μετανιώνει πικρά.

Όσο για το ποιοι τον συνοδεύουν στις νέες του περιπέτειες πέρα από την Jennifer Connelly; Οι Miles Teller (στον ρόλο του γιου του αδικοχαμένου του φίλου Goose), Ed Harris και Jon Hamm συμπληρώνουν ένα πάρα πολύ δυνατό cast που λειτουργεί και ως εγγύηση ποιότητας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.