Οι πολυαναμενόμενες ταινίες του Netflix για το 2020

Εξωφρενικές κωμωδίες, ερωτικά θρίλερ, βιογραφικά δράματα, μιούζικαλ κι ότι άλλο θα δούμε στο Netflix τη φετινή χρονιά.

Η επέλαση του Netflix στον κινηματογράφο θα συνεχιστεί και το 2020. H αμερικανική πλατφόρμα συνεχίζει να επενδύει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στο ποιοτικό content και παρά τις τρανταχτές αστοχίες που έχει κατά καιρούς, έχει κάθε δικαίωμα πια να λέει ότι αποτελεί έναν πολύ δυνατό και συχνά πολύ ποιοτικό παίκτη στο παιχνίδι του παγκόσμιου σινεμά.

Ποιες όμως ταινίες θα το οδηγήσουν στην κινηματογραφική Γη της Επαγγελίας για το 2020; Από εξωφρενικές κωμωδίες μέχρι ερωτικά θρίλερ κι από βιογραφικά δράματα μέχρι μιούζικαλ, αυτές είναι οι πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του Netflix για το 2020.

A Fall for Grace

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Tyler Perry δημιούργησε ένα ερωτικό θρίλερ πάνω σε μία γνωστή επιτυχημένη συνταγή: Ένας νέος άντρας ερωτεύεται μία μεγαλύτερή του γυναίκα, την παντρεύεται και μετά τη δολοφονία της βρίσκεται στο ειδώλιο του κατηγορουμένου ως νούμερο ένα ύποπτος.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 17 Ιανουαρίου

Rough Diamonds

Κι όμως ο Adam Sandler έχει πάρει, μέχρι στιγμής, τις καλύτερες κριτικές της ζωής του υποδυόμενος έναν κοσμηματοπώλη των celebrities που η ζωή του καταστρέφεται μετά από μία ληστεία. Οι περισσότεροι κριτικοί μιλούν για πραγματική αποκάλυψη. 

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 31 Ιανουαρίου

Violet and Finch

Οι πολυαναμενόμενες ταινίες του Netflix για το 2020

Μπορεί το αμερικανικό δίκτυο να είχε για δύο χρόνια στο συρτάρι του τη συγκεκριμένη ρομαντική κομεντί, όλα όμως δείχνουν ότι σκοπεύει να τη ρίξει ως άσσο που έκρυβε στο μανίκι του. Το κυριότερο ατού της ταινίας; Οι πρωταγωνιστές Elle Fanning και Justice Smith. 

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 28 Φεβρουαρίου (στις Η.Π.Α.)

Home

Home Netflix

O πολυβραβευμένος Ισπανός ηθοποιός, Javier Gutiérrez, πρωταγωνιστεί σε ένα ψυχολογικό θρίλερ όπου ένας εκδότης που τα έχασε όλα παθαίνει εμμονή με το ζευγάρι που μετακομίζει σε αυτό που κάποτε ήταν το σπίτι που στέγαζε εκείνον, την οικογένεια αλλά κι όλα τα όνειρά του.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Μάρτιος

The last thing he wanted

The Last Thing He Wanted

Anne Hathaway, Ben Affleck και Willem Dafoe σε ένα καταιγιστικό story για το πώς μία δημοσιογράφος μεταμορφώθηκε σε έμπορο όπλων για τις μυστικές υπηρεσίες. Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκουμε τη Dee Rees, την δημιουργό δηλαδή του Mudbound που υπήρξε μία από τις πρώτες ταινίες παραγωγής Netflix που προκάλεσαν αίσθηση.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:  Μέσα στο 2020

Eurovision

Eurovision

Η μεγάλη ελπίδα για να νικηθεί η κατάρα που φαίνεται ότι ταλαιπωρεί τις αμερικάνικες κωμωδίες όχι μόνο του Netflix αλλά γενικότερα. Θα καταφέρει άραγε ο μετρ του love it of hate it χιούμορ, Will Ferrell, να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα; Το πλαίσιο πάντως δείχνει ιδανικό. 

Ημερομηνία κυκλοφορίας:  Μέσα στο 2020

The old guard

Charlize Theron old guard

Μετά τον δυστοπικό κόσμο του Mad Max, η Charlize Theron επιστρέφει στον κόσμο του sci-fi ως η αρχηγός μίας ομάδας αθάνατων μισθοφόρων βασισμένων στο graphic novel των Greg Ruck και Leandro Fernandez.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:  Μέσα στο 2020

The Prom

The Prom Netflix

Η ταινία του Netflix με το ίσως πιο εντυπωσιακό γυναικείο cast για το 2020. H Nicole Kidman και η Meryl Streep πλαισιώνουν το πιο λαμπρό αστέρι της σημερινής αμερικανικής pop, Ariana Grande, σε ένα μιούζικαλ που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση. Δεν βλέπουμε άλλωστε κάθε μέρα ένα story με κεντρικό άξονα δύο κορίτσια που θέλουν να πάνε ως ζευγάρι στον χορό της αποφοίτησης.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:  Μέσα στο 2020

The Boys in the Band

The Boys in the Band

Μία ομάδα gay φίλων βρίσκεται σε πάρτι γενεθλίων και αντί για εορτασμούς καταλήγει να βγάζει τα άπλυτά της στη φόρα. Ή αλλιώς μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων ετών στις Η.Π.Α μεταφέρεται στην οθόνη του Netflix.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:  Μέσα στο 2020

The Devil All the Time

The Boys in the Band

Ο σκηνοθέτης Antonio Campos (The Sinner, The Punisher) επέλεξε τους Tom Holland (Spiderman), Chris Evans (Captain America), Sebastian Stan (Winter Soldier), Robert Pattinson (future Batman), Mia Wasikowska (Alice through the Looking Glass) και Bill Skarsgård (It) ώστε να αφηγηθεί μία πολύ βίαιη ιστορία για μία οικογένεια που βρίσκεται περικυκλωμένοι από serial killers κάπου στις εσχατιές της Αμερικής. 

Ημερομηνία κυκλοφορίας:  Μέσα στο 2020

Mank

Mank Netflix

Ο σπουδαίος David Fincher συνεχίζει τη συνεργασία του με το Netflix, αυτήν την φορά αφηγούμενος το πώς γυρίστηκε η ίσως πιο σημαντική ταινία όλων των εποχών: Ο Πολίτης Κέιν. H επιλογή του Gary Oldman για τον ρόλο του Orson Welles μοιάζει ιδανική.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:  Μέσα στο 2020

Rebecca

Ρεμπέκα Netflix

Συνεχίζοντας σε κλίμα που θυμίζει το μεγάλο σινεμά παλιότερων δεκαετιών, η θρυλική Rebecca του Alfred Hitchcock (βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Daphne du Maurier) γίνεται remake με τον Armie Hammer και τη  Lily James στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:  Μέσα στο 2020

Hillbilly Elegy

Hillbily Elegy

Οι Glenn Close και Amy Adams πρωταγωνιστούν σε μία τομή του αμερικάνικου ονείρου μέσα από τις δεκαετίες και μέσα από ένα επαρχιακό πρίσμα. Όσο για την σκηνοθεσία; Στην καρέκλα του σκηνοθέτη, μετά την ταινία του για τον Han Solo στο Star Wars, θα καθίσει ο Ron Howard. 

Ημερομηνία κυκλοφορίας:  Μέσα στο 2020

Da 5 Bloods

Da 5 Bloods Spike Lee

Αφού κατάφερε να αναγεννηθεί από τις στάχτες του με το BlacKkKlansman (2018), ο Spike Lee αποφάσισε να καταπιαστεί με ένα θέμα που πάντα μαγεύει το μυαλό των Αμερικανών σκηνοθετών: τον πόλεμο του Βιετνάμ.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:  Μέσα στο 2020

Sergio

Sergio διπλωμάτης

Ο Wagner Moura (Narcos) η σαγηνευτική Ana de Armas πρωταγωνιστούν σε ένα δράμα για τη ζωή του διπλωμάτη του ΟΗΕ, Sergio Vieira de Mello, ο οποίος αφού έπαιζε σημαντικό ρόλο στη σύρραξη ανάμεσα σε Η.Π.Α και Ιράκ στις αρχές των 00s βρέθηκε δολοφονημένος το 2003 στο έδαφος της Μέσης Ανατολής.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:  Μέσα στο 2020

Out of the Fire

Out of the Fire

Δύο superstars (David Harbor, Chris Hemsworth) ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα καταιγιστικό φιλμ γραμμένο από τους αδελφούς Russo (Stranger Things) και σκηνοθετημένο από τον μετρ της δράσης, Sam Hargrave. Ό,τι καλύτερο δηλαδή.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:  Μέσα στο 2020

Crip Camp

Crig Cramp

Η απρόσμενη συνεργασία ανάμεσα στον Barack Obama και το Netflix αρχίζει να δίνει τους καρπούς της. Εδώ το πρώτο της αποτέλεσμα, στη μορφή ενός ντοκιμαντέρ με τον πρώην Πρόεδρο των Η.Π.Α στον ρόλο του παραγωγού, για τις σκηνές που έστησε μία ομάδα ανθρώπων με κινητικά προβλήματα στο Woodstock των 70s.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:  Μέσα στο 2020

Δείτε πρώτοι τις ειδήσεις του Esquire.com.gr στο Google News.

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.