Σε κατάταξη όλες οι ταινίες του Joaquin Phoenix

Όχι, το Τζόκερ δεν είναι στο Νο1 της λίστας.

Λίγοι ηθοποιοί στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού είναι τόσο εκρηκτικοί και απρόβλεπτοι όσο ο Joaquin Phoenix, που από τα πρώτα του βήματα στη μεγάλη οθόνη πίσω στα 80s μέχρι σήμερα δείχνει να μην τον απασχόλησε ποτέ το να παίζει σύμφωνα με τους κανόνες – πόσω μάλλον το να είναι κομμάτι του χολιγουντιανού συστήματος ή οποιοδήποτε συστήματος. Δίνει την εντύπωση ότι διατηρεί πάντα μία απόσταση από τα πράγματα, από το σινάφι και το κοινό του και ότι εκλαμβάνει την υποκριτική ως μία τέχνη όπου μπορείς να κάνεις αποκλειστικά και μόνο αυτά που σε ενδιαφέρουν και σου ταιριάζουν. Αυτό άλλωστε έκανε πάντα. Μες στην 39χρονη πορεία του, δύσκολα θα βρεις φιλμ που περπατούν την πεπατημένη – δεν υπάρχει ούτε ένα blockbuster, ούτε μία κομεντί απ' αυτές που αρέσκονται τα χολιγουντιανά στούντιο να γυρίζουν. Στον αντίποδα, συναντάς ιστορίες και ήρωες που χτυπούν την οθόνη σαν ένα τσουνάμι συναισθημάτων.

Με αφορμή τα 45α γενέθλιά του -γεννήθηκε σαν σήμερα στις 28 Οκτωβρίου του 1974-, βάζουμε σε κατάταξη τη φιλμογραφία του.

33. Παράλογος άνθρωπος (2015)

Ο Joaquin Phoenix στον ρόλο ενός αλκοολικού και κυνικού καθηγητή που τα φτιάχνει με μία φοιτήτριά του σε μία από τις κακές κινηματογραφικές στιγμές του Woody Allen που αναλώνεται στα ίδια και τα ίδια υπαρξιακά ερωτήματά του.

32. Russkies (1987)

Δύο χρόνια μετά το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη, ο 13χρονος Leaf Phoenix -από το 1985 μέχρι και το 1989 χρησιμοποιούσε το παρατσούκλι του και όχι το όνομά του- αναλαμβάνει τον πρώτο πρωταγωνιστικό του ρόλο σε ένα φιλμ που έχει κάτι από Goonnies και υποδύεται το ένα από τα τρία μικρά αγόρια που βρίσκουν στις ακτές της Φλόριντα έναν τραυματισμένο Ρώσο ναυτικό και τον περιθάλπουν κρυφά από τις οικογένειές τους αλλά και την αμερικάνικη κυβέρνηση κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

31. Όλα για την αγάπη (2003)

Κάπου στο κοντινό μέλλον, σε έναν κόσμο που καταρρέει λόγω αιφνίδιων κλιματολογικών αλλαγών, ένας άντρας και μία γυναίκα καλούνται να υπογράψουν τα χαρτιά του διαζυγίου τους. Όταν ανακαλύπτουν ότι είναι μπλεγμένη σε μία θανάσιμη πλεκτάνη, συνειδητοποιούν ότι μόνο η αγάπη είναι κάτι για το οποίο αξίζει να αγωνιστεί κανείς. 

30. Μαρία Μαγδαληνή (2018)

Σε μία από τις πιο αιρετικές και αμφιλεγόμενες ταινίες του σύγχρονου σινεμά δια χειρός Garth Davis, ο Phoenix ενδύθηκε τον Ιησού Χριστό με την εδώ και τέσσερα χρόνια σύντροφό του, Rooney Mara στον ρόλο της νεαρής γυναίκας που τον ακολούθησε και βοήθησε το έργο του με κάθε δυνατό τρόπο.

29. Οκτώ χιλιοστά (1999)

Ο Nicolas Cage είναι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ που διεισδύει στον κόσμο της πορνογραφίας στην προσπάθειά του να διαλευκάνει ένα ειδεχθές έγκλημα και ζητά τη βοήθεια ενός υπαλλήλου σε video club ροζ ταινιών, του Max California (Joaquin Phoenix) σε ένα θρίλερ δράσης που θυμίζει αρκετά το Seven, αλλά είναι πολύ κατώτερο αυτού. 

28. Η εποχή της αθωότητας (1997)

Στο μοναδικό coming-of-age film της καριέρας του, ο Phoenix ερωτεύεται την Pamela (Liv Tyler) και σαν άλλος James Dean κάνει την επανάστασή του και προσπαθεί να τιθασεύσει τον αδάμαστο χαρακτήρα της. 

27. I'm Still Here (2010)

Το 2008, ο Joaquin Phoenix ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ηθοποιία για να γίνει ράπερ. Δύο χρόνια μετά, αποκαλύφθηκε ότι η είδηση ήταν ψευδής και αποτελούσε τελικά τη θεματική ενός mockumentary (ψευδο-ντοκιμαντέρ) που γύρισε με εκείνον ο Casey Affleck θέλοντας να κλείσουν το μάτι στα media και στο κοινό που καταπίνουν αμάσητα ό,τι τους σερβίρουν οι celebrities.  

26. Ο αδελφός μου, ο αρκούδος (2003)

Ίσως να μην το γνώριζες, αλλά ο Phoenix έχει παίξει και σε animation της Ντίσνεϊ, όχι αυτοπροσώπως, αλλά δανείζοντας τη φωνή του σε ένα αγόρι της φυλής Ινουίτ που σκοτώνει μία αρκούδα για να εκδικηθεί τον θάνατο του μεγαλύτερου αδελφού του και τα Πνεύματα της Φύσης, θυμωμένα για τον άδικο χαμό του πλάσματος, τον μεταμορφώνουν σε αρκούδα για να τον τιμωρήσουν.

25. Μοιραία σύγκρουση (2007)

Ένας καθηγητής χάνει τον 10χρονο γιο του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα και συντετριμμένος, αναλαμβάνει ο ίδιος να βρει τον δράστη. Ένα δυνατό ανθρώπινο δράμα που κερδίζει πόντους από την ερμηνεία του Phoenix, αλλά υστερεί σεναριακά.

24. Πυροσβεστικός σταθμός 49 (2005)

Δύσκολα μπορείς να τον φανταστείς σε ένα θρίλερ καταστροφής και πόσω μάλλον σε ένα που συμπρωταγωνιστής του είναι ο John Travolta. Κι όμως, το δοκίμασε, ενσαρκώνοντας έναν παγιδευμένο σε φλεγόμενο κτίριο της Βαλτιμόρης πυροσβέστη που αναπολεί στιγμές-σταθμούς της ζωής του.

23. Τυφλή Στροφή (1997 )

Σίγουρα δεν είναι μία ταινία που συγκαταλέγεται στις καλύτερες του Oliver Stone. Για την ακρίβεια, είναι μία από τις κακές του στιγμές στην μεγάλη οθόνη, που έδωσε όμως στον Phoenix την ευκαιρία να μας δώσει μία πρώτη, σύντομη γεύση για την δεινότητα που τον χαρακτηρίζει όταν καταπιάνεται με ψυχικά διαταραγμένους χαρακτήρες.

22. Το δόλωμα (1998)

Ο Clay συνάπτει ερωτικές σχέσεις με τη σύζυγο του καλύτερού του φίλου και γίνεται μάρτυρας της αυτοκτονίας του. Γεμάτος ενοχή και θλίψη για τον χαμό του, προσπαθεί να αντισταθεί στην χήρα που τον πιέζει να συνεχίσουν την σεξουαλική τους σχέση μέχρι που γνωρίζει έναν κατά συρροή δολοφόνο.

21. Σκοτεινό χωριό (2004)

Οι κάτοικοι ενός απομονωμένου χωριού ζουν με το φόβο της ύπαρξης τρομακτικών μυθικών πλασμάτων στο γειτονικό δάσος, με αποτέλεσμα να μην απομακρύνονται ποτέ από την περιοχή τους. Τα πάντα θα ανατραπούν όταν μία τυφλή γυναίκα παραβιάσει τα όρια και τρέξει στο δάσος για να ζητήσει βοήθεια για τον τραυματισμένο αγαπημένο της. Ο M. Night Shyamalan χτίζει μία αλληγορία πάνω στους φόβους της σύγχρονης Αμερικής, που χωρίς την ερμηνεία του Phoenix δεν θα ήταν εφικτή.

20. Επιστροφή στον παράδεισο (1998)

Στο κοινωνικό δράμα του Joseph Ruben, κρατά τον ρόλο ενός Αμερικανού που κατά τη διάρκεια των διακοπών του με φίλους στη Μαλαισία, καταδικάζεται σε θάνατο για εμπορία ναρκωτικών, ενώ η υπόλοιπη παρέα την γλιτώνει και επιστρέφει στην Νέα Υόρκη. Δύο από τους φίλους του όμως μπαίνουν στο δίλημμα να θυσιάσουν την καριέρα και την προσωπική ζωή τους για να τον σώσουν από την θανατική ποινή. Σπαρακτικά ανθρώπινο. 

19. Η συμμορία με τα χακί (2001)

Σατιρική, μαύρη κωμωδία του Gregor Jordan, που βασίζεται στο βιβλίο του Robert O'Connor και περιγράφει τις παράνομες δραστηριότητες μερίδας του αμερικανικού στρατού στη Δυτική Γερμανία το 1989, λίγο πριν την πτώση του τείχους. Ο Phoenix στον ρόλο ενός στρατιώτη σε αμερικανική βάση στην Στουτγάρδη, που διακινεί κλοπιμαίο υλικό και ηρωίνη στο στρατόπεδο. Η προβολή της στις αμερικάνικες αίθουσες καθυστέρησε δύο χρόνια να πραγματοποιηθεί. Δεν δυσκολευόμαστε να φανταστούμε το "γιατί".

18. Οιωνός (2002)

Ο Mel Gibson είναι ένας πρώην ιερέας και ο Phoenix ο μικρότερος αδερφός του, που ζουν σε μία φάρμα στην Πενσυλβάνια, όπου εμφανίζονται ξαφνικά στα χωράφια τους τεράστιοι γεωμετρικοί σχηματισμοί προμηνύοντας επικείμενη επίθεση εξωγήινων. Σίγουρα, το θρίλερ του M. Night Shyamalan θα μπορούσε να υπάρξει και χωρίς την ερμηνεία του δεύτερου, μιας και όλα τα φώτα είναι στραμμένα στον πρώτο, όμως για κάποιο λόγο κατάφερε να κλέψει την παράσταση.

17. Quills, η πένα της αμαρτίας (2000)

Πίσω στο 2000, ο Phoenix παρέδωσε μία από τις πρώτες αξιόλογες ερμηνείες της καριέρας του στο biopic του Μαρκήσιου Ντε Σαντ (Geoffrey Rush) σε σκηνοθεσία του Philip Kaufman. Υποδύθηκε τον Abbé du Coulmier, έναν καθολικό ιερέα και διευθυντή του θεραπευτηρίου του Σαρεντόν -εκεί, ήταν έγκλειστος ο Γάλλος συγγραφέας και φιλόσοφος με τις ηδονιστικές εμμονές-, που έμεινε στην ιστορία για την προοδευτική για εκείνη την εποχή στάση του απέναντι στους ψυχικά ασθενείς. 

16. Δεσμοί στοργής (1989)

Η δραμεντί του Ron Howard, από τα classics του σινεμά των 80s, αφορά τις δυσκολίες ανατροφής των παιδιών στη σύγχρονη κοινωνία του άγχους, της ψυχανάλυσης και της απομόνωσης. Ο 15χρονος τότε ηθοποιός υποδύθηκε το ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας, έχοντας ως συμπρωταγωνιστή του τον 25χρονο Keanu Reeves. Να σημειωθεί ότι είναι η τελευταία ταινία που το όνομα του Phoenix είναι καταχωρημένο στο καστ ως Leaf και όχι ως Joaquin.  

15. Η νύχτα μας ανήκει (2007)

Δίπλα στους Mark Wahlberg και Robert Duvall -ο πρώτος υποδύεται τον αδερφό και ο δεύτερος τον πατέρα του- και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του James Gray, ο Phoenix κρατά τον ρόλο ενός συνεργάτη ενός Ρώσου αρχιμαφιόζου και διευθυντή ενός νυχτερινού κέντρου που πηγαίνει κόντρα στην οικογενειακή παράδοση που του επιβάλλει να ακολουθήσει καριέρα αστυνομικού. Όταν η αστυνομία ξεκινά πόλεμο ενάντια στο κύκλωμα της μαφίας, θα κληθεί να διαλέξει στρατόπεδο.

14. Σε επικίνδυνη τροχιά (2000)

Μία ακόμα συνεργασία του με τον Gray και τον Wahlberg. Ο τελευταίος ενσαρκώνει έναν αποφυλακισμένο νεαρό που δεν αργεί να παρανομήσει ξανά όταν μπλέκει με τις μαφιόζικες δουλειές του συντρόφου της ξαδέρφης του (Charlize Theron) - τον ρόλο κρατά ο Phoenix σε μία αποκαλυπτική στιγμή για το χάρισμά του να ενδύεται ήρωες που διακατέχονται από αυτοκαταστροφική μανία. 

13. Hotel Rwanda (2004)

Μπορεί να μην το θυμάσαι, άλλωστε οι ερμηνείες των Don Cheadle στον ρόλο του διευθυντή ξενοδοχείου στη Ρουάντα που περιέθαλψε με αυτοθυσία καταδιωκόμενους πολίτες της φυλής των Τούτσι από τη δολοφονική μανία των Χούτου στη διάρκεια του εμφύλιου πολέμου του 1994 και της Sophie Okonedo σε εκείνον της συζύγου του προσέλκυσαν όλη την προσοχή, ωστόσο ο Phoenix συμμετείχε στην αληθινή αυτή ιστορία. Ήταν ο κυνικός Αμερικανός δημοσιογράφος, που όπως όλοι οι λευκοί ένοικοι του ξενοδοχείου, εγκατέλειψαν τους Αφρικανούς συντρόφους τους να σφαγιαστούν. 

12. Έτοιμη για όλα (1995)

Ο 19χρονος Joaquin και η νεαρή Nicole Kidman (από τις καλύτερες στιγμές της στην μεγάλη οθόνη) τα έδωσαν όλα ερμηνευτικά στο criminal comedy-drama του Gus Van Sant, υποδυόμενοι αντιστοίχως, έναν ντροπαλό έφηβο και μία επαρχιωτοπούλα που προκειμένου να κάνει καριέρα στην τηλεόραση τον χειραγωγεί για να δολοφονήσει τον σύζυγό της.

11. Μονομάχος (2000)

Ταινία-ορόσημο για το κινηματογραφικό σύμπαν του Ridley Scott -Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας-, σπουδαία στιγμή στην καριέρα του Russell Crowe -Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου-, αλλά και του Joaquin Phoenix -υποψηφιότητα Β' Ανδρικού Ρόλου-, που υποδυόμενοι τους Μάξιμο και Κόμμοδο, αντιστοίχως, έγιναν γνωστοί τοις πάσι. Ο δεύτερος σε ένα ρεσιτάλ παραφροσύνης. 

10. Κάποτε στη Νέα Υόρκη (2013)

Στην πιο πρόσφατη συνεργασία του με τον James Gray, παίζει έναν Εβραίο ιδιοκτήτη ενός μπαρ που παίρνει υπό την προστασία του μία Πολωνή μετανάστρια (Marion Cotillard) που καταφθάνει στο Ellis Island για να ζήσει το αμερικάνικο όνειρο, την σπρώχνει στην πορνεία και την ερωτεύεται. Μία ακόμα σκηνοθετική απόπειρα του Gray που ο άνευρος ρυθμός της σώζεται από το βάθος της ερμηνείας του Phoenix.  

9. Έμφυτο ελάττωμα (2014)

Στην κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου νεο-νουάρ μυθιστορήματος του Thomas Pynchon, ο Paul Thomas Anderson μας ταξιδεύει πίσω στη δεκαετία του 1970 και στο Λος Άντζελες, όπου λίγο μετά τη σύλληψη του Charles Manson, ένας ένας χίπης ιδιωτικός ντετέκτιβ, που στρίβει τον έναν μπάφο μετά τον άλλον, αναλαμβάνει να διαλευκάνει την εξαφάνιση της πρώην κοπέλας του. Από τα πιο τολμηρά εγχειρήματα του Thomas Anderson, από τις πιο "stoned" ερμηνείες του Phoenix.  

8. Μην ανησυχείς, δε θα φτάσει μακριά με τα πόδια (2018)

Δεκατρία χρόνια μετά το "Έτοιμη για όλα", ο ηθοποιός συνεργάστηκε ξανά με τον Gus Van Sant σε ένα βιογραφικό φιλμ για τον μουσικό και καρτουνίστα John Callahan, που έμεινε τετραπληγικός ύστερα από αυτοκινητικό ατύχημα και μπήκε οικειοθελώς σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ.

7. Δεν ήσουν ποτέ εδώ (2018)

Σαν άλλος Robert De Niro στον "Ταξιτζή" του Martin Scorsese, ο Joaquin Phoenix υποδύεται στο ψυχολογικό θρίλερ της Lynn Ramsay, έναν διαταραγμένο ψυχικά βετεράνο πολέμου που εργάζεται ως ντετέκτιβ. Όταν η ανήλικη κόρη ενός πολιτικού εξαφανιστεί, εκείνος θα αναλάβει την υπόθεση. Βραβείο καλύτερου ηθοποιού στο Φεστιβάλ των Καννών για τον τρόπο με τον οποίο κατόρθωσε να σωματοποιήσει τον εφιάλτη του βίαιου παρελθόντος από τον οποίο ο ήρωας τρέχει να ξεφύγει.

6. The Sisters Brothers (2018)

Στο Όρεγκον του 1851, δύο αδέρφια-επαγγελματίες εκτελεστές, οι Eli και Charlie Sisters (Phoenix και John C. Reilly), καλούνται να ταξιδέψουν στο Σαν Φρανσίσκο για να σκοτώσουν ένα φαρμακοποιό που έκλεψε το αφεντικό τους.  Χιουμοριστικό γουέστερν του Jacques Audiard που κέρδισε το Αργυρό Λιοντάρι Σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

5. Δύο έρωτες ​​​​​​ (2011)

Δύο χρόνια πριν το "Κάποτε στη Νέα Υόρκη", ο Phoenix γύρισε με τον James Gray την ταινία -μαζί έχουν κάνει τέσσερις συνολικά- στην οποία μας παρέδωσε την καλύτερη του ερμηνεία υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Νεοϋρκέζου σκηνοθέτη. Στο ρομαντικό δράμα "Δύο έρωτες", υποδύεται έναν άντρα που έχει διαπράξει απόπειρα αυτοκτονίας και εμπλέκεται ερωτικά με δύο γυναίκες, ρόλους που κρατούν οι Vinessa Shaw και Gwyneth Paltrow. Ταινία με απύθμενο συναισθηματικό βάθος. Παρομοίως και ερμηνείες. 

4. Τζόκερ (2019)

Δυσαρεστώντας ίσως την πλειοψηφία των θαυμαστών της ταινίας, το "Τζόκερ" του Todd Philips δεν βρίσκεται στο νούμερο ένα της λίστας με τις καλύτερες ταινίες του Joaquin Phoenix και αυτό γιατί τον έχουμε απολαύσει σε κάποιες που ήταν ένα, δύο ή τρία σκαλοπάτια πιο ψηλά από το επιτυχημένο origin story του αιώνιου αντιπάλου του Μπάτμαν. Μία ταινία που κρατά αποστάσεις από τα κλασικό superhero movies και μας σύστησε έναν εντελώς διαφορετικό Τζόκερ, πιο ανθρώπινο και ευάλωτο - έναν άπορο, μοναχικό άντρα του περιθωρίου που νοσεί ψυχικά σε μία κοινωνία που επίσης νοσεί.   

3. Walk the Line (2005)

Μία δεκαετία και κάτι πριν από την φρενίτιδα που προκάλεσε πέρυσι ο Rami Malek υποδυόμενος τον Freddie Mercury στο biopic Bohemian Rapsody, ο Phoenix υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του James Mangold πρωταγωνίστησε σε μία από τις καλύτερες ταινίες του είδους. Στο Walk the line, ενδύθηκε τον Johnny Cash και αφηγήθηκε την ιστορία του θρύλου της κάντρι μουσικής από τα παιδικά του χρόνια στο Μισισίπι μέχρι την εξάρτησή του από τις ουσίες και τον έρωτά του για τη συνάδελφό του, June Carter Cash (η Reese Witherspoon κέρδισε το Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου). 

2. The Master (2012)

Ο Paul Thomas Anderson διηγείται τη ζωή του Freddie Quell, ενός βετεράνου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, που παλεύει να προσαρμοστεί σε μια μεταπολεμική κοινωνία μέχρι που γνωρίζει τον Lancaster Dodd, τον ηγέτη ενός κινήματος, γνωστό ως "Ο Σκοπός". Οι δυο τους θα ταξιδέψουν κατά μήκος της ανατολικής ακτής για να διαδώσουν τις διδασκαλίες τους. Τον ρόλο του πρώτου κρατά ο Phoenix, ενώ του δεύτερου ο αείμνηστος Philip Seymour Hoffman - δύο αξέχαστες ερμηνείες στην ιστορία του σύγχρονου σινεμά, ένα μάθημα για το πώς ο ένας ηθοποιός πρέπει να συμπληρώνει τον άλλον και να λειτουργούν ως ολότητα για το κοινό καλό αυτού εδώ του δράματος που σάρωσε στη Μόστρα κερδίζοντας τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας, Ασημένιου Λέοντα και Volpi Cup Καλύτερου Ηθοποιού για τους δύο πρωταγωνιστές. Να σημειωθεί ότι ο Phoenix αν και ήταν υποψήφιος για το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου είχε την ατυχία να βρεθεί απέναντι από τον "Lincoln" Daniel Day-Lewis.

1. Δικός της (2013)

Ένας μοναχικός και ιδιόρρυθμος άντρας, που μόλις έχει χωρίσει, αναπτύσσει έναν ισχυρό συναισθηματικό δεσμό με μία θηλυκή φωνή ενός λειτουργικού συστήματος υπολογιστή (Scarlett Johansson). Όσο κι αν σε ξενίζει η εικόνα ενός ερωτοχτυπημένου, βαθιά συναισθηματικού Joaquin Phoenix, πόσω μάλλον όταν αυτή τοποθετείται μέσα σε μία ταινία που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των καλύτερων που έχει πρωταγωνιστήσει μέχρι στιγμής, δεν σε αδικούμε, γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις δει το "Δικός της" του υποτιμημένου Spike Jonze - ένα δράμα για το μέλλον των ανθρώπινων σχέσεων, την ανάγκη για πραγματική επικοινωνία, κατανόηση και αμοιβαία αγάπη και για το ταξίδι ανακάλυψης του αληθινού μας εαυτού. Επίκαιρα ζητήματα που θίγονται μέσα από την ντελικάτη σκηνοθεσία του Jonze και τις ερμηνείες των Phoenix και Johansson, με τον πρώτο να καταφέρνει και πάλι, ακριβώς ένα χρόνο μετά το The Master, να γίνει ερμηνευτικά ένα με τη συμπρωταγωνίστριά του. Η απίθανη χημεία τους είναι ένα από τα μεγάλα ατού της ταινίας που γέννησε έναν από τους πιο παράδοξους και αντισυμβατικούς έρωτες της μεγάλης οθόνης. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.