Όσα αποκάλυψε ο Cary Fukunaga για τη νέα ταινία James Bond

Ο σκηνοθέτης του No Time to Die άνοιξε τα χαρτιά του για το κύκνειο άσμα του Daniel Craig και τη σταδιακή μεταμόρφωση του 007.

Με την τελευταία εμφάνιση του Daniel Craig ως James Bond να πλησιάζει επικίνδυνα, ο σκηνοθέτης του No Time to Die, Cary Joji Fukunaga, μίλησε για την ταινία και τη χαρακτήρισε ως "την πιο απαιτητική και δύσκολη αποστολή του" μέχρι τώρα. Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε λίγες ώρες πριν, μίλησε αναλυτικά για τα τι και τα πώς της επερχόμενης παραγωγής.

Στο υλικό που βρίσκεται αναρτημένο στο YouTube, ο Αμερικανοιάπωνας σκηνοθέτης σχολιάζει την εισαγωγή της νέας ταινίας, όπου οι τρεις τελείες ακολουθούν η μία την άλλη, λίγο πριν ο Bond εμφανιστεί μπροστά στην κάμερα: "Όταν το βλέπεις αυτό στην οθόνη, είναι σαν κάποιος να σου λέει, χαλάρωσε και ετοιμάσου για μία ξέφρενη βόλτα".

Το No Time to Die βρίσκει τον διάσημο κατάσκοπο εκτός ενεργού δράσης και με μία τελευταία αποστολή να τον περιμένει για να επιστρέψει, μία πολύ ενδιαφέρουσα συνθήκη δηλαδή που ο Fukunaga λέει ότι δίνει τον τόνο για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. "Ήταν πολύ σημαντικό να ανακαλύψουμε εκ νέου τον Bond: Πού βρίσκεται;" λέει, για να συνεχίσει: "Ύστερα από πέντε χρόνια εκτός δράσης, πόσο έχει αλλάξει; Μοιάζει με τραυματισμένο ζώο που προσπαθεί να βρει ξανά τον ρόλο του ως πράκτορας του προγράμματος 00. Ο κόσμος έχει αλλάξει, οι κανόνες του παιχνιδιού δεν είναι πια αυτοί που ήταν και το τοπίο της κατασκοπίας έχει αλλάξει σε μία εποχή ασύμμετρων απειλών".


"Η ταινία θα είναι εκτός από μία ριψοκίνδυνη περιπέτεια και μία γροθιά στα συναισθήματα των θεατών".


Ο σκηνοθέτης της 25ης ταινίας του 007 κάνει αναφορά στο ότι ο Bond παλεύει με τους προσωπικούς του δαίμονες, κάτι που έχουμε ήδη καταλάβει από το trailer, προσθέτοντας όμως ότι όλοι εκείνοι που ο μυστικός πράκτορας θεωρεί "οικογένεια" διατρέχουν θανάσιμο κίνδυνο. "Είναι ένας αγώνας να σώσει όχι μόνο τον κόσμο αλλά και τις δικές τους ζωές"

Όσα αποκάλυψε ο Cary Fukunaga για τη νέα ταινία James Bond

Μάλιστα, δεν ξεχνά να αναφερθεί και στον Safin, τον villain που θα ερμηνεύσει ο Rami Malek, λέγοντας ότι "είναι πολύ πιο επικίνδυνος από οποιονδήποτε άλλο "κακό" έχει συναντήσει ποτέ ο Bοnd". Όσο για το πώς θα καταλήξει αυτή η περιπέτεια του 007; "Το No Time to Die είναι ένας συνδυασμός όλων όσων έχει γίνει ο Bond. Με όλα αυτά που έχει δει μπροστά στα μάτια του, όλα τα τραύματα, όλες οι απώλειες, γιατί αυτή η αποστολή θα αποδειχθεί η πιο απαιτική και πιο δύσκολη;".

Τέλος, ο Fukunaga λέει ότι στόχος της ομάδας παραγωγής είναι να "κάνουν κάτι πραγματικά εξωπραγματικό για το τελευταίο κεφάλαιο του Daniel Craig ως Bond" και υπόσχεται ότι "η ταινία θα είναι εκτός από μία ριψοκίνδυνη περιπέτεια και μία γροθιά στα συναισθήματα των θεατών".

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.