Πρώτο trailer για το Greyhound με τον Tom Hanks

Ο ηθοποιός επιστρέφει στα war movies στον ρόλο ενός πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του Β' Παγκόσμιου Πόλεμου.

Μετά το "Ένας υπέροχος γείτονας", όπου μεταμορφώθηκε στα χέρια της Marielle Heller στον πιο διάσημο παρουσιαστή παιδικών εκπομπών στην αμερικανική τηλεόραση, τον Fred Rogers, ο Tom Hanks αλλάζει πορεία και επιστρέφει στο είδος ταινιών που του πηγαίνουν πολύ και απολαμβάνουμε να τον βλέπουμε να πρωταγωνιστεί. 

Το νέο κινηματογραφικό του βήμα είναι το Greyhound, ένα πολεμικό δράμα που είναι βασισμένο στον "Καλό ποιμένα" του C.S. Forester. Τη σκηνοθεσία του έχει αναλάβει ο Aaron Schneider.

Πρώτο trailer για το Greyhound με τον Tom Hanks

Ο Hanks θα υποδυθεί έναν πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του Β' Παγκόσμιου Πόλεμου, ο οποίος εκτός από τον εχθρό, θα αντιμετωπίσει και τις κρίσεις συνείδησής του. Ο Ernest Krause θα ηγηθεί μίας διεθνούς συνοδείας 37 συμμαχικών πλοίων που ετοιμάζεται να διασχίσει τον Βόρειο Ατλαντικό, ενώ καταδιώκεται από γερμανικά U-boats.


Greyhound ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ

Το Greyhound θα κάνει πρεμιέρα μες στον Ιούνιο στις ΗΠΑ. Προς το παρόν, δεν έχει οριστεί η ελληνική κυκλοφορία του στις αίθουσες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.