Πρώτο trailer για το Greyhound με τον Tom Hanks

Ο ηθοποιός επιστρέφει στα war movies στον ρόλο ενός πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του Β' Παγκόσμιου Πόλεμου.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 06 Μαρτίου 2020

Μετά το "Ένας υπέροχος γείτονας", όπου μεταμορφώθηκε στα χέρια της Marielle Heller στον πιο διάσημο παρουσιαστή παιδικών εκπομπών στην αμερικανική τηλεόραση, τον Fred Rogers, ο Tom Hanks αλλάζει πορεία και επιστρέφει στο είδος ταινιών που του πηγαίνουν πολύ και απολαμβάνουμε να τον βλέπουμε να πρωταγωνιστεί. 

Το νέο κινηματογραφικό του βήμα είναι το Greyhound, ένα πολεμικό δράμα που είναι βασισμένο στον "Καλό ποιμένα" του C.S. Forester. Τη σκηνοθεσία του έχει αναλάβει ο Aaron Schneider.

Πρώτο trailer για το Greyhound με τον Tom Hanks

Ο Hanks θα υποδυθεί έναν πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του Β' Παγκόσμιου Πόλεμου, ο οποίος εκτός από τον εχθρό, θα αντιμετωπίσει και τις κρίσεις συνείδησής του. Ο Ernest Krause θα ηγηθεί μίας διεθνούς συνοδείας 37 συμμαχικών πλοίων που ετοιμάζεται να διασχίσει τον Βόρειο Ατλαντικό, ενώ καταδιώκεται από γερμανικά U-boats.


Greyhound ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ

Το Greyhound θα κάνει πρεμιέρα μες στον Ιούνιο στις ΗΠΑ. Προς το παρόν, δεν έχει οριστεί η ελληνική κυκλοφορία του στις αίθουσες.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το "Ένα Ήσυχο Μέρος 2"

Το sequel του επιτυχημένου horror movie του John Krasinski έρχεται πολύ σύντομα στη μεγάλη οθόνη.

Μάτια Ερμητικά Κλειστά, το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Η τελευταία παράσταση του μεγάλου δημιουργού, που έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα, πριν από 21 χρόνια, αποκαλύπτει άβολες αλήθειες που κανείς δε θέλει να παραδεχθεί.