Ο Pierce Brosnan θα επέστρεφε ως villain στο James Bond

Στα καλά, πάρα πολύ καλά νέα της ημέρας.

Cool, άνετος, κομψός, ετοιμόλογος και χωρίς ίχνος γκρίνιας. Κάπως έτσι μάθαμε τον Pierce Brosnan μέσα από τις ταινίες του James Bond, κάπως έτσι συνεχίζει την πορεία του μετά την αποχώρησή του από το σύμπαν του 007. Τώρα, εν μέσω καραντίνας και με τα μέτρα ενάντια στον κορονοϊό να μην έχουν αρθεί ακόμα, δέχθηκε την πρόσκληση του βρετανικού Esquire για ένα Q&A όπου θα απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις που θα του έθεταν οι φανατικοί φίλοι του μυστικού πράκτορα.

Ο 66χρονος Ιρλανδός που για πολλούς από εμάς υπήρξε το πρόσωπο μέσα από το οποίο μάθαμε και αγαπήσαμε τον γοητευτικό χαρακτήρα του Ian Fleming, δε μάσησε τα λόγια του. Άλλωστε, αυτό δεν είναι κάτι που συνηθίζει να το κάνει. Έτσι, στην ερώτηση για το κατά πόσο θα επέστρεφε στις 007 περιπέτειες ως villlain, ήταν αρκετά σαφής: "Αν θα επέστρεφα ως "κακός"; Αν μου το ζητούσαν, ναι! Αυτό πιστεύω"

Όπως ήταν φυσικό, αυτή η δήλωση έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, γεμίζοντας αισιοδοξία τους fans, οι οποίοι δέχθηκαν σκληρό πλήγμα όταν η πρεμιέρα του No Time to Die μεταφέρθηκε πολλούς μήνες μετά. Ήταν ένα μικρό καλό νεό σε έναν ωκεανό από άσχημες ειδήσεις. Μάλιστα, δεν είναι αργά για να συμβεί, όσο απίθανό βέβαια και αν ακούγεται αυτό - ένα cameo, μία σκηνή ως φόρος τιμής στον Brosnan, μία ξαφνική και αναπάντεχη σεκάνς όπου 66χρονος θα υποδυόταν το ακριβώς αντίθετο από ότι υπήρξε την επταετία από το 1995 έως το 2002.


Ο Cary Fukunaga θα έκανε τεράστια χάρη σε θεατές και οπαδούς αν σήκωνε το τηλέφωνο για να καλέσει τον Pierce Brosnan πίσω στην ενεργό δράση.


Για να ξεκαθαρίσουμε, πάντως, κάτι, ο Brosnan δε φάνηκε σε κανένα σημείο του δίωρου Q&A να νιώθει πικραμένος ή ανταγωνιστικός απέναντι στον διάδοχό του, Daniel Craig. Μάλλον, το ακριβώς αντίθετο, αφού έδειξε έτοιμος να προσφέρει συμβουλές για την επόμενη μέρα του Βρετανού ηθοποιού και για το πώς θα πρέπει να διαχειριστεί τον (δύσκολο) αποχωρισμό από το κοστούμι του James Bond.

O Pierce Brosnan υπήρξε ο άνθρωπος που έδωσε νέα πνοή στον πράκτορα και ουσιαστικά τον έβαλε στον 21ο αιώνα. Η πορεία του ως 007 έχει κριθεί ως απόλυτα επιτυχημένη και έχει κάθε δικαίωμα πια να αναπαύεται στις δάφνες του. Σίγουρα πάντως, ο Cary Fukunaga θα έκανε τεράστια χάρη σε θεατές και οπαδούς αν σήκωνε το τηλέφωνο για να καλέσει τον Brosnan πίσω στην ενεργό δράση. Αυτήν τη φορά ως villain όμως.


κεντρική φωτογραφία © Getty Images 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος