We Are One: Τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ ενώνουν δυνάμεις στο YouTube

Το We Are One: A Global Film Festival θα ανοίξει αυλαία στις 29 Μαΐου.

Η πανδημία του κορονοϊού και το lockdown που αυτή επέφερε λόγω της υγειονομικής κρίσης έχει πλήξει μεταξύ άλλων ανεπανόρθωτα και τη βιομηχανία του κινηματογράφου σε όλο τον κόσμο. Οι αίθουσες παραμένουν κλειστές, δεκάδες ταινίες έχουν αναβληθεί, τα γυρίσματα έχουν σταματήσει και φυσικά, τα κινηματογραφικά φεστιβάλ δεν θα διεξαχθούν, όπως για παράδειγμα των Καννών που είθισται να λαμβάνει χώρα κάθε Μάιο.

Ωστόσο, μία πρωτοβουλία του YouTube και του Tribeca Film Festival έρχεται τώρα να δώσει νέα πνοή και υπόσταση στη μεγάλη οθόνη και να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο κινηματογραφικό φεστιβάλ, το μεγαλύτερο που μπορεί να βρει κανείς online. Το όνομα αυτού, We Are One: A Global Film Festival.

Την παραγωγή και τη διοργάνωση του θα αναλάβει το New York Tribeca Enterprises, ενώ η διεξαγωγή του έχει οριστεί για τις 29 Μαΐου, με ημερομηνία λήξης την 7η Ιουνίου. Συνολικά, θα συμμετέχουν 20 κινηματογραφικά φεστιβάλ, ανάμεσά τους των Καννών, όπως προαναφέραμε, του Βερολίνου, της Βενετίας και του Τορόντο. 

Στο κανάλι του We Are One στο YouTube θα έχει ελεύθερη πρόσβαση όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, συναυλίες και συζητήσεις από τα προγράμματα των διοργανώσεων που αναμένεται προσεχώς να ανακοινωθούν. 

Από: Esquire ES

Δείτε πρώτοι τις ειδήσεις του Esquire.com.gr στο Google News.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.