Το Σινεμά Σε Περιμένει: Η καμπάνια στα social media για την επιστροφή στις αίθουσες

Τα θερινά σινεμά της χώρας ανοίγουν αυλαία την 1η Ιουνίου.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 26 Μαΐου 2020

Η επιστροφή στην μετακανονικότητα, μιας και επουδενί δεν πρόκειται για μία κανονική κατάσταση, έχει αρχίσει σταδιακά να μπαίνει στην τελική της φάσης. Τα εστιατόρια, οι καφετέριες και τα μπαρ μόλις άνοιξαν και σε κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα θα επαναλειτουργήσουν ξανά τα θερινά σινεμά. 

Οι ανοιχτοί κινηματογράφοι της χώρας θα σηκώσουν αυλαία την Δευτέρα 1η Ιουνίου με όριο πληρότητας στο 40% για να τηρούνται οι υποχρεωτικές αποστάσεις του 1,5 μέτρου μεταξύ των θεατών. Θα συστήνεται επίσης η χρήση προστατευτικής μάσκας και αλκοολούχου αντισηπτικού διαλύματος.

Και επειδή, το κοινό δείχνει πιο πολύ από ποτέ άλλοτε να αδημονεί για τη στιγμή που οι οθόνες θα φωτίσουν ξανά, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιούργησαν μία λιτή καμπάνια για την επαναλειτουργία των θερινών κινηματογράφων με το σύνθημα "Το Σινεμά Σε Περιμένει".

 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Όσα έμαθε η ζωή στον Ian McKellen

Μεγάλες αλήθειες για τις σχέσεις, το ίντερνετ και τις πιτζάμες από τον κινηματογραφικό Γκάνταλφ που κλείνει 81 χρόνια μίας πραγματικά γεμάτης ζωής.

H αληθινή ιστορία για το "Snyder Cut" του Justice League

Έπειτα από 2,5 χρόνια, η Warner Bros και το HBO Max ετοιμάζονται να δώσουν στο κοινό την αυθεντική εκδοχή του Αμερικανού σκηνοθέτη.