3 νέες θρίλερ σειρές του Netflix από 3 διαφορετικές χώρες

Μόλις ανακαλύψαμε ποιο θα είναι το επόμενο binge-watching σου.

Μυστηριώδεις εξαφανίσεις, ζόμπι αποκάλυψη, παιχνίδια του μυαλού, υπερφυσικός τρόμος. Αν ανήκεις στους fans του horror genre, τότε το Netflix μόλις πρόσθεσε στην εν λόγω κατηγορία των σειρών του, τρία ολοκαίνουργια shows που "γεννήθηκαν" σε τρεις διαφορετικές, μη αναμενόμενες, χώρες.

Curon (Οι καμπάνες του Κουρόν) - Ιταλία

Μετά από δεκαεπτά χρόνια, μία γυναίκα επιστρέφει στη γενέτειρά της με τα δίδυμα, έφηβα παιδιά της. Όταν ξαφνικά εξαφανίζεται, αφήνει πίσω της μία σκοτεινή, οικογενειακή κληρονομιά.

Reality Z - Βραζιλία

Ζόμπι επιτίθενται στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Οι διαγωνιζόμενοι ενός ριάλιτι σόου με θέμα τους Ολύμπιους Θεούς βρίσκουν καταφύγιο σε τηλεοπτικό στούντιο, όπου τους περιμένουν τα σαρκοβόρα πλάσματα κι όχι μόνο.

The Woods (Στα δάση) - Πολωνία

Με αφορμή τα στοιχεία που βρέθηκαν σε ένα θύμα ανθρωποκτονίας, ένας εισαγγελέας ελπίζει ότι η αδελφή του, που εξαφανίστηκε πριν από 25 χρόνια και το πτώμα της δεν βρέθηκε ποτέ, ίσως ζει ακόμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.