Το Food Fight Club των Jamie Oliver και Jimmy Doherty επιστρέφει

Susan Sarandon, Mel B και Saoirse Ronan ανάμεσα στους καλεσμένους.

Γράφει: Μάρω Παρασκευούδη 08 Ιουλίου 2020

Ο Jamie Oliver και o Jimmy Doherty επιστρέφουν στο Southend Pier. Μαζί τους στην κουζίνα διάσημοι προσκεκλημένοι, έτοιμοι να ανακαλύψουν συνταγές μέσα από ένα διασκεδαστικό, γαστρονομικό ταξίδι.

Ο 8ος κύκλος του Jamie & Jimmy’s Food Fight Club κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου στις 21:00 στο FOXlife, με τους δύο φίλους να μοιράζονται το κοινό πάθος για το καλό φαγητό και τα τραπέζια με φίλους. 

Το Food Fight Club των Jamie Oliver και Jimmy Doherty επιστρέφει

Μεταξύ των καλεσμένων είναι η τραγουδίστρια Mel B, η βραβευμένη με Oscar, Susan Sarandon, η συγγραφέας γαστρονομίας Mary Berry, οι πολυβραβευμένοι παρουσιαστές Ant και Dec, ο αγαπημένος κωμικός Rob Beckett και η υποψήφια για Oscar, Saoirse Ronan.

Ο Jamie Oliver και o Jimmy Doherty επιστρέφουν στο Southend Pier! Μαζί τους στην κουζίνα διάσημοι προσκεκλημένοι, έτοιμοι να ανακαλύψουν συνταγές μέσα από ένα διασκεδαστικό, γαστρονομικό ταξίδι. Μεταξύ των καλεσμένων είναι η τραγουδίστρια Mel B, η βραβευμένη με Oscar® Susan Sarandon, η συγγραφέας γαστρονομίας Mary Berry, οι πολυβραβευμένοι παρουσιαστές Ant και Dec, ο αγαπημένος κωμικός Rob Beckett και η υποψήφια για Oscar® Saoirse Ronan.


φωτογραφία Getty Images

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Βιβλία