To Netflix ανακοίνωσε την 6η σεζόν του The Crown

Η 5η σεζόν δεν θα είναι τελικά η τελευταία της δημοφιλούς σειράς της πλατφόρμας.

Γράφει: Esquire Editors 10 Ιουλίου 2020

Αν και η αρχική απόφαση για την επιτυχημένη σειρά The Crown ήταν να ολοκληρωθεί στην πέμπτη σεζόν, το Netflix ανακοίνωσε χθες ακόμη μία. Με μία ανακοίνωση στο Twitter η streaming πλατφόρμα αποκάλυψε πως η σειρά θα ολοκληρωθεί τελικά στην έκτη σεζόν, με τον σεναριογράφο της σειράς, Peter Morgan να δηλώνει πως θέλει να αποδώσει σωστά τον πλούτο και την πολυπλοκότητα της ιστορίας που θέλει να διηγηθεί.

Ξεκαθάρισε όμως πως ο τελευταίος κύκλος του The Crown αν και θα μας φέρει πιο κοντά στη σημερινή εποχή δεν θα εστιάσει στα πρόσφατα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο παλάτι του Buckingham. Οι δυο τελευταίες σεζόν θα εστιάσουν στη βασιλική οικογένεια μέχρι και τη δεκαετία του 2000 όχι όμως στους βασιλικούς γάμους ή τον ερχομό της Meghan Markle.

Η συνέχεια στο madamefigaro.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.