Το prequel του Game of Thrones ξεκίνησε casting

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας, το House of the Dragon έρχεται ένα βήμα πιο κοντά.

Είναι επίσημο. Μετά από πολλά μπρος πίσω, πολλές καθυστερήσεις, άλλες λόγω Covid-19 κι άλλες λόγω προβλημάτων στην παραγωγή, αφού ας μην ξεχνάμε ότι το αρχικά προγραμματισμένο project με τη Naomi Watts και τίτλο Age of Heroes τελικά δεν προχώρησε ποτέ, το πρώτο prequel του Game of Thrones βρίσκεται προ των πυλών. Το House of the Dragon ξεκίνησε το casting των βασικών του χαρακτήρων (χωρίς όμως ακόμη να έχει γίνει γνωστό οποιοδήποτε όνομα) όπως αναφέρει το Entertainment Weekly και αυτά είναι τα καλύτερα -αν όχι τα μόνο καλά - νέα της ημέρας. Τι γνωρίζουμε όμως μέχρι σήμερα για αυτό;

Η ιστορία

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Books of Brilliance (@booksofbrilliance) on

Ετοιμάσου για μία πολύ γερή δόση από Targaryen. Το 2018 κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία το Fire & Blood, μία συλλογή από εκτενή αφηγήματα δια χειρός George R. R. Martin που καταγράφουν την άνοδο και την πτώση της γνωστής οικογένειας· του Οίκου που ξεκίνησε από την Aρχαία Valyria για να κατακτήσει τα πάντα και να κυριαρχήσει τελικά στο Westeros.

Το House of the Dragons δεν πρόκειται φυσικά να αφηγηθεί όλη τη μακριά ιστορία των Targaryen. Αντίθετα, θα δώσει το βάρος του, σε μία εποχή περίπου 130 χρόνια μετά την κατάκτηση του Westeros από τους αφέντες των δράκων, όταν και ο θρυλικός Aegon II μονομάχησε με την ετεροθαλή αδελφή του Rhaenyra για τον θρόνο του βασιλείου. Το σκηνικό, με άλλα λόγια, είναι στημένο όπως πρέπει: Πολλές δολοπλοκίες, πολλές ανίερες συμμαχίες, πολλά άρρωστα πάθη, πολλές εναέριες μάχες πάνω σε δράκους.

O σκηνοθέτης

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Game Of Thrones Insider (@gotinsider) on

Αρκεί, όμως, μία επιτυχημένη συνταγή για να αναστήσει τη φήμη του Game of Thrones από τις στάχτες του απογοητευτικού φινάλε της σειράς; Αν υπάρχει, εκεί έξω, ένας άνθρωπος στον οποίο οι fans θα βάσιζαν όλες τις ελπίδες τους, αυτός δεν είναι άλλος από τον Miguel Sapochnik - τον σκηνοθέτη, δηλαδή, πίσω από τα ίσως καλύτερα επεισόδια GoT που γυρίστηκαν ποτέ (Hardhome, Battle of the Bastards, The Winds of Winter). Το HBO μάλλον άκουσε τις προσευχές του κοινού δίνοντάς του νέο αναβαθμισμένο ρόλο στο House of the Dragon. Μένει, λοιπόν, να δούμε αν ο Sapochnik (που θα έχει για showrunner του  Ryan Condal πιο γνωστό από τη σειρά  Colony) θα κάνει για άλλη μία φορά τα μαγικά του.

Η ημερομηνία

O διευθυντής προγράμματος του HBO Casey Bloys είχε αφήσει να εννοηθεί τον Ιανουάριου που μας πέρασε ότι ίσως η το prequel είναι έτοιμο αρχές του 2022. Η πανδημία όμως της Covid-19 είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ανατρέψει αυτή την αρχική πρόβλεψη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.