Πρώτο trailer για το The Stand του Stephen King

Το διάσημο βιβλίο του μετρ του τρόμου, "Το Κοράκι" έγινε σειρά από το δίκτυο του CBS All Access.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 01 Σεπτεμβρίου 2020

Η οθόνη, μικρή και μεγάλη, ανέκαθεν λάτρευε τον Stephen King και τον τρόμο που σπέρνουν οι ήρωες του μέσα από τις σελίδες των μυθιστορημάτων του. Άλλωστε, οι μεταφορές έργων του τόσο στην τηλεόραση, όσο και στον κινηματογράφο είναι αναρίθμητες. Ενδεικτικά, τα τελευταία χρόνια έχουμε δει τις ταινίες "Μαύρος Πύργος", "Το Αυτό" και "Το Αυτό 2" και το πιο πρόσφατο "Δόκτωρ Ύπνος", καθώς και τις σειρές The Mist, Castle Rock και το άκρως επιτυχημένο The Outsider, μεταξύ πολλών ακόμα. 

Σε λίγους μήνες, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μία ακόμα ανατριχιαστική ιστορία του "Βασιλιά", από τις πιο εμβληματικές του που μας έρχεται από τα μακρινά 70s. Πρόκειται για "Το Κοράκι" (εκδ. Λιβάνη), που εκδόθηκε το 1978, σηματοδοτώντας το breakthrough του συγγραφέα και το δίκτυο CBS All Access μαζί με τον σκηνοθέτη Josh Boone θα το μεταφέρουν στους δέκτες μας μέσα από μία μίνι δραματική σειρά υπό τον τίτλο The Stand, όπως είναι αγγλιστί και ο τίτλος του βιβλίου. 

Η τρομακτικά επίκαιρη υπόθεση 

Πρώτο trailer για το The Stand του Stephen KingΌταν ένας άντρας το σκάει από μια μονάδα βιολογικών δοκιμών και μεταδίδει ένα μεταλλαγμένο στέλεχος της γρίπης, το 99% της ανθρωπότητας αφαν΄ζιεται μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων. Τρομαγμένοι και σαστισμένοι, όσοι επιζητούν έχουν ανάγκη από έναν ηγέτη. Εμφανίζονται δύο υποψήφιοι: μία καλοσυνάτη γυναίκα 108 ετών, η Mother Abagail  και ένας μοχθηρός "σκοτεινός άντρας" που αναζητά το χάος και τη βία, ο Randall Flagg ή αλλιώς ο Dark Man.

Αν και οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, το όραμα του King για έναν κόσμο που έχει πληγεί από μια θανατηφόρα επιδημία και είναι έρμαιο της αέναης μάχης μεταξύ καλού και κακού φαντάζει τρομακτικά επίκαιρο στον καιρό της πανδημικής κρίσης του κορονοϊού. 

Το teaser trailer

Την Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου, δόθηκε μία πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο The Stand με την προβολή του teaser trailer στο πλαίσιο της τελετής απονομής των MVT VMAs 2020

Στο μόλις 30 δευτερολέπτων κλιπ βλέπουμε την Whoopi Goldberg να μας συστήνεται ως η Mother Abagail και τον Alexander Skarsgård (τον μεγαλύτερο αδερφό του Bill Skarsgård, που κράτησε τον ρόλο του Pennywise στο "Αυτό") ως τον Randall Flagg. 

Το καστ συμπληρώνουν οι James Marsden, στον ρόλο του "καλού" Stuart Redman και τις Heather Graham και Amber Heard σε μικρότερους ρόλους.


Το The Stand αποτελείται από 10 συνολικά επεισόδια και η πρεμιέρα του έχει οριστεί για τις 17 Δεκεμβρίου 2020 στο δίκτυο του CBS All Access.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.