Και όμως, η Arya δεν προοριζόταν να σκοτώσει τον Night King

Σκληρές αλήθειες από το στόμα της Maisie Williams.

O Jon Snow δεν ξέρει τίποτα. Ο Jon Snow γυρνά από τον κόσμο των νεκρών. Ο Jon Snow οδηγεί τον στρατό του σε μία μεγάλη νίκη, φαίνεται πλασμένος να γίνει βασιλιάς, σκαρφαλώνοντας όλα τα ενδιάμεσα σκαλοπάτια μιας και ξεκίνησε από παραγιός, ερωτεύεται τη θεία του και όταν τα πράγματα ζορίζουν πραγματικά, αντί να σκοτώσει τον Night King, περιφέρεται σαν την άδικη κατάρα πάνω στον δράκο της Daenerys. Τελικά, και ευτυχώς, η μικρή του αδερφή η Arya σώζει την ανθρωπότητα.

Περισσότερο από έναν χρόνο μετά, το Game of Thrones συνεχίζει να απασχολεί τον πλανήτη. Η πιο επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών άφησε το αποτύπωμά της στη συλλογική μνήμη - παρότι η τελευταία της σεζόν ήταν μία σκέτη καταστροφή. Έτσι, οποιαδήποτε δήλωσε ρίξει λίγο φως στον κόσμο του Westeros προκαλεί άμεσα το ενδιαφέρον εκατομμυρίων θεατών.

Όπως, δηλαδή, οι μίνι αποκαλύψεις που έκανε η 23χρονη πια Massie Williams στο Hollywood Reporter. Η ηθοποιός που ενσάρκωσε την Arya αποκάλυψε ότι κανείς δε γνώριζε αρχικά ότι εκείνη θα δώσει τη λύση στην πιο κρίσιμη στιγμή. Ο Kit Harington (Jon Snow) ήταν σίγουρος που αυτός θα σκοτώσει τον αρχηγό των White Walkers. Μάλιστα φαίνεται ότι μέχρι την τρίτη σεζόν περιέγραφε στο υπόλοιπο cast και τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η τελική μάχη. Όταν, όμως, διάβασε το σενάριο ξαφνιάστηκε.

Οι δηλώσεις

"Ναι, θα ήταν πολύ προφανές" είπε η Williams, για να συνεχίσει: "Ειλικρινά, είμαι πολύ χαρούμενη που ήταν η Arya. Πιστεύω ότι η δικιά της ιστορία ήταν η καλύτερη στην τελευταία σεζόν". Πραγματικάμέσα σε λίγα επεισόδια, ο χαρακτήρας της γίνεται γυναίκα από κορίτσι, μάχεται στην πιο σημαντική μάχη που έδωσε ποτέ η ανθρωπότητα του Westeros, γίνεται ήρωας (αφού σώζει την παρτίδα) και αποφασίζει να ταξιδέψει ελεύθερη δυτικά του Westeros, μάλλον για να ανακαλύψει ως άλλος Κολόμβος κάποια νέα ήπειρο. Καθόλου άσχημα με άλλα λόγια.

Όσο για τον Kit Harington ακόμα μάλλον προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε και του πήραν την μπουκιά από το στόμα. Λογικά, αναζητά τον άνθρωπο που έριξε την ιδέα να φύγει ο Jon Snow από το πλάνο με τον φόνο του Night King στη θέση του να μπει η μικρή του αδερφή, Arya.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.