Ο El Profesor του La Casa de Papel έχει νέα τηλεοπτική σειρά

Ο πολυμήχανος "καθηγητής" μας ταξιδεύει από την Ισπανία στην παγωμένη Ανταρκτική.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 16 Σεπτεμβρίου 2020

Από την Ισπανία στην Ανταρκτική. Από καθηγητής-ληστής, επιστήμονας. Από το Netflix, στο HBO Asia. Ο Álvaro Morte ή αλλιώς ο El Profesor/Sergio της δημοφιλούς σειράς La Casa de Papel έχει μία νέα τηλεοπτική ιστορία να διηγηθεί. Πρωταγωνιστεί στο The Head, η πρώτη σεζόν του οποίου -αποτελείται από έξι επεισόδια- έκανε πρεμιέρα μες στο καλοκαίρι στην πλατφόρμα του Amazon Video.

Η παγωμένη ιστορία του The Head

Δημιουργία των ισπανικής καταγωγής αδερφών David και Àlex Pastor, η σειρά τρόμου και μυστηρίου μας μεταφέρει στην Ανταρκτική. Εκεί, στην ερευνητική βάση Polaris VI, ζει απομονωμένη μία ομάδα επιστημόνων που μελετά τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Όταν η πλειοψηφία αυτών εγκαταλείψει τον σταθμό με την έλευση του καλοκαιριού, οι μόλις 10 ερευνητές που θα απομείνουν, οι επονομαζόμενοι ως Winterers, θα χάσουν κάθε επαφή με τον έξω κόσμο. Έξι μήνες αργότερα, μόνο δύο από αυτούς θα επιβιώσουν. Ένας μυστηριώδης δολοφόνος ζει ανάμεσά τους.

Ο El Profesor του La Casa de Papel έχει νέα τηλεοπτική σειρά

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Ισπανός Jorge Dorado. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Ισλανδία και σε ένα ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στην Τενερίφη.


Να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα για τον 5ο και τελευταίο κύκλο -θα αποτελείται από 10 επεισόδια- του La Casa De Papel (Η Τέλεια Ληστεία) έχουν ήδη ξεκινήσει, όπως είχε ανακοινώσει το Netflix. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης