Το πρώτο teaser trailer του Borat 2

Ο Sacha Baron Cohen επιστρέφει με το sequel του Borat για να σώσει το 2020.

Αφού μας αποκαλύφθηκε ο τίτλος του, Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan -σε καμία περίπτωση λιτός και απέριττος-, σειρά έχει τώρα το πρώτο teaser trailer. To Borat 2 έχει λοιπόν ένα ολιγόλεπτο, πρώτο βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε η Amazon την κατάλληλη στιγμή, μία ημέρα μετά το πολυσυζητημένο debate μεταξύ Donald Trump και Joe Biden. Η κινηματογραφική επιστροφή του τρελού, μυστακοφόρου Καζακστανού είναι γεγονός, δεκατέσσερα χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στην οθόνη.

To teaser trailer

Η υπόθεση

Η ταινία γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του lockdown και θα μας διηγείται τις τυπικές, τραγελαφικές περιπέτειες του Borat που θέλει να σώσει τον πλανήτη και την παρτίδα μίας χαμένης χρονιάς, όπως είναι το 2020. Φυσικά, οι αναφορές τόσο στο προεκλογικό κλίμα των ΗΠΑ και την εποχή της προεδρίας του Donald Trump, όσο και στην πανδημία του κορονοϊού δεν θα λείπουν από το σενάριο.

Τρία ενδιαφέροντα στοιχεία για το Borat

  • Tο Borat αποτελεί τη μεγαλύτερη κινηματογραφική επιτυχία του Cohen καθώς είχε κόψει 262 εκ. δολάρια - πολλά περισσότερα με άλλα λόγια σε σχέση με το Bruno (138 εκ. δολάρια) και το Dictator (178 εκ. δολάρια).
  • O ακριβής τίτλος της πρώτης ταινίας, πίσω στο 2006, ήταν ο εξίσου λακωνικός με αυτόν της δεύτερης: Borat! Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan.
  • Ο Borat Sagdiye είναι ο πιο αναγνωρίσιμος χαρακτήρας στο ευρύ κοινό που έχει δημιουργήσει ο 48χρονος Βρετανός με τις εβραϊκές ρίζες.

Το Borat 2 θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon’s Prime Video στις 23 Οκτωβρίου λίγο πριν τις αμερικάνικες εκλογές.

Το πρώτο teaser trailer του Borat 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος