Οι πιο τολμηρές επιλογές στην πλατφόρμα του Netflix

Όταν η τηλεόραση ανεβάζει επικίνδυνα υψηλές θερμοκρασίες.

Steamy. Αυτός είναι ο ορισμός που δίνει το Netflix σε ταινίες και σειρές που κλείνουν το μάτι στο ερωτικό περιεχόμενο και τις τολμηρές σκηνές. Τι ενδιαφέρον παρουσιάζουν όμως τέτοιου είδους επιλογές στην εποχή του streaming και αντιστοίχως της streaming πορνογραφίας; Κακά τα ψέματα, κανείς ποτέ δεν είπε όχι σε ανθρώπινα σώματα που ρίχνονται στον χορό της επιθυμίας και του έρωτα. Αν, λοιπόν, δυσκολεύεσαι να βρεις άκρη στον ατέλειωτο κατάλογο της αμερικανικής πλατφόρμας, είμαστε εδώ για σένα. Ακολουθεί ένα κατάλογος με τις πιο τολμηρές ταινίες και σειρές του Netflix.

365 days

To τελευταίο ερωτικό hit του Netflix διαθέτει έναν άσο στο μανίκι του που ακούει στο όνομα Anna Maria Sieklucka. Η 28χρονη Πολωνή ηθοποιός παρότι δεν είναι η πιο ψηλή, η πιο καλλίγραμμη, η πιο εντυπωσιακή παρουσία γνωρίζει καλά πώς να αναστατώνει τον φακό. Κατά τα άλλα, η ταινία έχει μέτριο έως κακό σενάριο και έχει κατηγορηθεί ότι ωραιοποιεί το σύνδρομο της Στοκχόλμης καθώς η πρωταγωνίστρια ερωτεύεται τον μαφιόζο που την κρατά αιχμάλωτη. Οι τολμηρές, όμως, σκηνές της έχουν λάβει εκατοντάδες χιλιάδες clicks.

Elite

Ένα ισπανικό εφηβικό θρίλερ όπου πέρα από το plot με τον φόνο, οι πρωταγωνιστές του λυκείου Las Enthinas αρέσκονται στο να δολοπλοκούν και να κάνουν σεξ. Πολύ σεξ. Ακόμα και αν δεν αντέχεις ούτε δευτερόλεπτο από τη σειρά, η παρουσία της Ester Exposito, του νέου it girl από την Ισπανία, είναι ικανή να σου αλλάξει άποψη σε χρόνο dt.

Sex Education

Ok, μπορεί η ατμόσφαιρα της σειράς να μην είναι ακριβώς τολμηρή, οι ερωτικές σκηνές όμως είναι πραγματικά αληθινές. Σε αντίθεση μάλιστα με αρκετές άλλες επιλογές της λίστας, αυτή εδώ η βρετανική κωμωδία είναι μία ενδιαφέρουσα σειρά που παρουσιάζει όλο το φάσμα των διαφορετικών σεξουαλικών προτιμήσεων. Μπορείς, δηλαδή, να τη δεις χωρίς απλά να περιμένεις ένα ανούσιο οφθαλμόλουτρο. 

Rocco

Για όσους θεατές έχουν κάνει έστω και ένα πέρασμα από τον πλανήτη του πορνό, ο Rocco Siffredi είναι ένας ζωντανός θρύλος. Ο Ιταλός πορνοστάρ άφησε εποχή με τις ερμηνείες του (σ.σ: άσχετα αν αρκετές φορές αυτές φλέρταραν επικίνδυνα με την έννοια της σεξουαλικής κακοποίησης στα μάτια πολλών επικριτών του). Εδώ, ένα ντοκιμαντέρ που έφτασε μέχρι το Φεστιβάλ των Καννών, για τα έργα και τις ημέρες ενός πρωταγωνιστή που έχει αποχωρήσει πια από την ενεργό δράση.

After Porn Ends 3

Το πρώτο δύο επεισόδια του docuseries δεν είναι πια διαθέσιμα στο Netflix. Μπορείς, όμως, να πάρει μία ιδέα από το τρίτο: Τι ακριβώς συμβαίνει με τη ζωή διάσημων πορνοστάρ, όπως η Tera Patrick και η Priya Rai, όταν αυτές δώσουν ένα τέλος στην καριέρα τους μπροστά στις κάμερες;

Amar

H Maria Pedraza (γνωστή από τον ρόλο της ως Alison Parker στο La Casa del Papel) κλέβει για άλλη μία φορά την παράσταση με τη sexy αθωότητά της σε αυτό βραβευμένο ισπανικό φιλμ για ένα παθιασμένο ζευγάρι νεαρών εραστών που ακροβατεί με την καταστροφή,

Newness 

Ένας κόσμος γεμάτος sexting, μία γενιά που ψάχνει μανιωδώς το άλλο της μισό -ή μήπως απλά ένα one night stand- σε applications γνωριμιών, μία ερημιά από συναισθήματα. Κάπου εκεί συναντιούνται ο Nicholas Hoult (γνωστός από τον ρόλο του στο Mad Max: Fury Road) και η Laia Costa. Το αποτέλεσμα; Η αμερικανική πλατφόρμα το κατηγοριοποιεί ως steamy.

Too Hot to Handle

Το μόνο reality show της λίστας και μία ξεκάθαρη ένοχη απόλαυση που ανέβηκε γρήγορα και εύκολα στο Top10 προτιμήσεων του ελληνικού κοινού. Καυτά αγοριά και ακόμα πιο καυτά κορίτσια κλεισμένα σε μία ονειρική έπαυλη που όμως δεν πρέπει για κανέναν μα κανέναν λόγο να έρθουν σε επαφή. Κάθε τολμηρή πράξη τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο που αφαιρείται από το τελικό βραβείο.

She's got to have it

Η ταινία ορόσημο του Spike Lee βρήκε την τηλεοπτική της συνέχεια. Κάτω από την επίβλεψη του σπουδαίου σκηνοθέτη η σαγηνευτική με τα ακόμα πιο σαγηνευτικά μάτια Nola Darling (DeWanda Wise) αναζητά τον ελεύθερο έρωτα με ελάχιστα ταμπού και ακόμα λιγότερες προκαταλήψεις.

 Milf

Μία γαλλική παραγωγή που δε θα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα περήφανη για την ποιότητά της. Παρ' όλα αυτά, τιμά τον τίτλο της παραδίδοντας ακριβώς αυτό που υπόσχεται: Ώριμες σέξι γυναίκες σε ρόλο θηράματος/θηρευτή που ρίχνονται παθιασμένα στην αγκαλιά πολύ νεότερών τους παρτενέρ.

Wild Things

Ο ορισμός του steamy φιλμ. Αν είσαι άνω των 30 τότε το ντουέτο Denise Richards-Neve Campbell είναι σίγουρος ότι έχει στοιχειώσει τα βράδια σου χαρίζοντάς σου πολλές άυπνες νύχτες. Ένα κλασικό ερωτικό θρίλερ με μία ακόμα πιο κλασική ερωτική σκηνή στην πισίνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.