2 νέες σειρές και 1 ταινία για να ξεκινήσεις στο Netflix

Τρεις ετερόκλητες τηλεοπτικές προτάσεις για το ΠΣΚ.

Αγνές δόσεις υπερφυσικού τρόμου, coming-of-age ιστορίες κωφών μαθητών, ευτράπελα εν μέσω Halloween. Οι νέες προτάσεις του Netflix για το ΠΣΚ είναι δύο ολοκαίνουργιες σειρές, που ξεκινούν να προβάλλονται από σήμερα, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, αλλά και μία ταινία με χολιγουντιανό πρωταγωνιστή, που προσγειώθηκε πριν λίγες ημέρες στην πλατφόρμα.

The Haunting of Bly Manor

Από τον δημιουργό του επιτυχημένου The Haunting of Hill House έρχεται το νέο κεφάλαιο της ανθολογικής σειράς από τον Mike Flanagan. Εμπνευσμένο από το τη νουβέλα του 1898 του Henry James, "Το στρίψιμο της βίδας", το The Haunting of Bly Manor είναι μία γοτθική ιστορία φαντασμάτων: Μία νεαρή γκουβερνάντα προσλαμβάνεται από έναν άντρα για να προσέχει τα ανίψια του στο οικογενειακό εξοχικό της οικογένειας στην έπαυλη Bly. Όταν φτάνει εκεί, η κοπέλα έρχεται αντιμέτωπη με τον απόλυτο τρόμο. 

 

Deaf U

Εντελώς διαφορετικό απ' ότι μέχρι σήμερα έχεις παρακολουθήσει στην πλατφόρμα του Netflix, αυτό το docuseries αφορά μια παρέα από κωφούς μαθητές που διηγείται τις ιστορίες της και εξερευνά τα τυχερά και τις δυσκολίες της ζωής στο Πανεπιστήμιο Γκαλοντέτ.

Hubie Halloween

Ο καλόκαρδος αλλά φοβητσιάρης Χιούμπι δεν είναι πολύ αγαπητός στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης. Βέβαια, αυτό δεν τον εμποδίζει από το να προστατεύσει την πόλη του το Halloween. Μετά το εξαιρετικό Uncut Gems, ο Adam Sandler επιστρέφει στο Netflix με μία κωμωδία για περάσει η ώρα σου ευχάριστα. Μαζί του οι Maya Rudolph, Ray Liotta, Michael Chiklis, June Squibb.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος