In Wonder: Το νέο μουσικό ντοκιμαντέρ του Netflix

Μία ενδόμυχη ματιά στη ζωή και το ταξίδι του Shawn Mendes στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Γράφει: Esquire Editors 15 Οκτωβρίου 2020

Το "In Wonder", ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Καναδό τραγουδιστή-τραγουδοποιό Σον Μέντες θα είναι διαθέσιμο στο Netflix στις 23 Νοεμβρίου, λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ του, "Wonder" που αναμένεται στις 4 Δεκεμβρίου.

Το πρώτο τραγούδι του άλμπουμ "Wonder", ένα από τα πιο προσωπικά του Μέντες, το οποίο, μιλά για τον αγώνα του να εκφράσει τα συναισθήματά του κυκλοφόρησε στην αρχή του μήνα.

Το ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους του βετεράνου σκηνοθέτη μουσικών βίντεο Γκραντ Σίνγκερ, είναι μια ενδόμυχη ματιά στη ζωή και το ταξίδι του Μέντες, που γυρίστηκε τα τελευταία χρόνια. Το "In Wonder" πιθανότατα, σύμφωνα με το Variety, θα περιλαμβάνει πλάνα του τραγουδιστή από την παγκόσμια περιοδεία του το 2019 με τον ίδιο τίτλο που τον οδήγησε σε όλη τη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία.

Οι Άντριου Γκέρτλερ, Σον Μέντες, Μπεν Γουίνστον είναι εκτελεστικοί παραγωγοί του ντοκιμαντέρ και οι Σολ Ζερμέν και Τζέιμς Χέιγκουντ παραγωγοί.

Ο Καναδός τραγουδιστής-τραγουδοποιός, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σον Μέντες (SMF), ανακοίνωσε πρόσφατα ένα επίσημο νέο ετήσιο βραβείο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (TIFF) που θα απονέμεται σε έναν αναδυόμενο ή νέο σκηνοθέτη ως διάκριση στη δημιουργία ταινίας που εστιάζει σε παγκόσμια ζητήματα που είναι σημαντικά για τη νεολαία σήμερα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".