Το νέο καστ της 4ης σεζόν του Stranger Things

Ο Freddy Krueger έρχεται στο Χόκινς.

Στους δρόμους της φανταστικής πόλης Χόκινς στην Ιντιάνα των ΗΠΑ και στα νοσταλγικά 80s, συμβαίνουν απίστευτες καταστάσεις με παιδιά–πειραματόζωα, ταξίδια στο χρόνο, απόκοσμα πλάσματα, τηλεμεταφορά, τηλεκίνηση και απαγωγές. Η τηλεοπτική σειρά των Duffer Brothers, Stranger Things, εδώ και τρεις σεζόν μας έχει βυθίσει στον αδιανόητα παράλογα κόσμο της, προσφέροντας γερές δόσεις νοσταλγίας για ταινίες των παιδικών μας χρόνων -Goonies και Ε.Τ.-, αλλά και για την αισθητική, μουσική και ενδυματολογική άποψη της θρυλικής εκείνης δεκαετίας.

Μπορεί η πανδημική κρίση να σταμάτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα την παραγωγή της σειράς, αλλά εδώ και μερικές εβδομάδες οι μηχανές έχουν βάλει ξανά μπροστά και ο νέος, πολυαναμενόμενος κύκλος μπαίνει σταδιακά στην τελική ευθεία. Έτσι, σχεδόν δέκα μήνες μετά το teaser trailer που είχε κυκλοφορήσει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ξεδιαλύνοντας το τοπίο για τη μοίρα του Hopper (David Harbour), τώρα ανακοινώθηκαν τα νέα πρόσωπα της ιστορίας. 

Πρώτος και καλύτερος ή μάλλον πιο τρομακτικός, ο Robert Englund, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Freddy Krueger θα ενσαρκώσει έναν τρόφιμο ψυχιατρικής κλινικής, καταδικασμένο για φόνο στα 50s. 

 

Στο καστ συναντάμε επίσης τους Jamie Campbell Bower στον ρόλο του επιστάτη στην εν λόγω κλινική, τον Eduardo Franco σε εκείνον του μαστουρωμένου ντελιβερά και τον Joseph Quinn ως τον πρόεδρο του Επίσημου Σωματείου φανατικών του Dungeons & Dragons.

Να σημειωθεί ότι η πρεμιέρα της 4η σεζόν είχε προγραμματιστεί για μες στον Δεκέμβριο του 2020 ή τον Ιανουάριο του 2021, αλλά τα πάντα ανατράπηκαν λόγω της πανδημίας. Το πιο πιθανό, ελιποδοφόρο σενάριο είναι να απολαύσουμε τη συνέχεια της ιστορίας μέσα στο προσεχές καλοκαίρι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης