Το όνομα με τις πιο πολλές αναζητήσεις στο Google για την S04 του The Crown

Ούτε η Diana, ούτε η Margaret Thatcher.

Γράφει: Esquire Editors 26 Νοεμβρίου 2020

Η σειρά Το Στέμμα (The Crown) του Netflix είχε ήδη φανατικούς τηλεθεατές πριν ανέβει στην πλατφόρμα ο 4ος κύκλος, όμως μετά την προβολή του η δημοτικότητά της εκτοξεύτηκε. Το γεγονός ότι δεν είναι πάντα σαφές τι από ό,τι παρουσιάζεται είναι προϊόν μυθοπλασίας και τι πιστή αναπαραγωγή της πραγματικότητας έχει κάνει πολλούς φαν να ανατρέχουν μετά από κάθε επεισόδιο στο διαδίκτυο για να μάθουν περισσότερα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Wikipedia, η δραστηριότητα σε ό,τι αφορά τα σχετικά λήμματα που αναφέρονται στη βασιλική οικογένεια έχει παρουσιάσει μεγάλη αύξηση την τελευταία εβδομάδα. Πολλοί ήταν εκείνοι που ανέτρεξαν στις ιστοσελίδες οι οποίες αναφέρονται στην Πριγκίπισσα Diana και την Margaret Thatcher, με τις αντίστοιχες σελίδες στη Wikipedia να ξεπερνούν αθροιστικά τα 3 εκατομμύρια προβολές. Οι θεατές θέλησαν επίσης να μάθουν περισσότερα για το σύζυγο της Thatcher Dennis και τα παιδιά τους Mark και Carol, καθώς ένα επεισόδιο είναι αφιερωμένο στην οικογένεια της τότε Πρωθυπουργού.

Ωστόσο, ο χαρακτήρας που φαίνεται να κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού είναι ο Michael Fagan, η ιστορία του οποίου δραματοποιείται στο 5ο επεισόδιο της σειράς. Πρόκειται για έναν Βρετανό ο οποίος κατάφερε να εισβάλει στο παλάτι και να φτάσει χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς μέχρι το υπνοδωμάτιο της βασίλισσας και μάλιστα όχι μία αλλά δύο φορές.

Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από είκοσι χρόνια, ήταν αναμενόμενο πολλοί να μην το θυμούνται με αποτέλεσμα να αναζητήσουν την αληθινή ιστορία στο ίντερνετ αυξάνοντας την επισκεψιμότητα στη σελίδα της Wikipedia που είναι αφιερωμένη στον εισβολέα του παλατιούκατά 78000%!

Άλλα πρόσωπα για τα οποία οι τηλεθεατές αναζήτησαν περισσότερες πληροφορίες είναι οι Edward Adean (γραμματέας του Πρίγκιπα Charles) και Koo Stark (πρώην σύντροφος του Πρίγκιπα Andrew) αλλά και ο Λόρδος Mountbatten στο θάνατο του οποίου αναφέρεται το πρώτο επεισόδιο του 4ου κύκλου.

Από: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.