Wisteria: Η νέα μίνι σειρά του David Lynch για το Netflix

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσεουν τον Μάιο του 2021 στο Λος Άντζελες.

Γράφει: Esquire Editors 02 Δεκεμβρίου 2020

Ο Ντέιβιντς Λιντς υπέγραψε συμφωνία με το Netflix για μία νέα σειρά με τίτλο "Wisteria" μετά το μικρού μήκους φιλμ "What did Jack do?" στο οποίο ο Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός και παραγωγός ανακρίνει μία ανθρωπόμορφη μαϊμού.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ντέβιντ Λιντς θα είναι σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς και παραγωγός η επί πολλά χρόνια συνεργάτης του, Σαμπρίνα Σάδερλαντ. Τα γυρίσματα της σειράς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αρχίσουν τον Μάιο του 2021 στα Calvert Studios στο Λος Άντζελες.

Ο Ντέιβιντς Λιντς την περίοδο της καραντίνας πρόβαλε αρχειακό υλικό του στο YouTube και κατά διαστήματα παρουσίαζε δελτία καιρού.

Το Ίδρυμα Ντέιβιντ Λιντς, η οργάνωση που έχει ιδρύσει ο σκηνοθέτης για την προώθηση του Υπερβατικού Διαλογισμού, στις 3 Δεκεμβρίου διοργανώνει live διαδικτυακή συναυλία με τη συμμετοχή των Γκράχαμ Νας, Έλβις Κοστέλο, Στινγκ και άλλων καλλιτεχνών. Η εκδήλωση "Meditate America" διοργανώνεται με στόχο την υποστήριξη δωρεάν σεμιναρίων Υπερβατικού Διαλογισμού σε ενήλικες και παιδιά που έχουν ανάγκη, συμπεριλαμβανομένων εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στις πρώτες γραμμές της μάχης κατά της πανδημίας της COVID-19, βετεράνων που είναι αντιμέτωποι με διαταραχή μετατραυματικού στρες ( PTSD) και κατάθλιψη και οικογενειών που ζουν σε κοινότητες που κινδυνεύουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.