Η νέα σειρά Big Sky και οι νέοι κύκλοι Chicago P.D. και Chicago Med έρχονται σε FOX και FOX Life

Πρεμιέρα μες στον Ιανουάριο.

Γράφει: Esquire Editors 14 Ιανουαρίου 2021

Τα πιο όμορφα μέρη κρύβουν τα πιο σκοτεινά μυστικά. Aπό το δημιουργό του "Big Little Lies", David E. Kelley, η νέα δραματική σειρά "Big Sky" έρχεται τον Ιανουάριο στο FOX Life. Όταν δύο αδελφές εξαφανίζονται σε μια απομακρυσμένη εθνική οδό στη Montana, οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ Cassie Dewell (Kylie Bunbury) και Cody Hoyt (Ryan Phillippe) ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τις βρουν, ενώ στην πορεία ανακαλύπτουν ότι αυτά δεν είναι τα μόνα κορίτσια που έχουν εξαφανιστεί στην περιοχή.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 21.00

Το συναρπαστικό αστυνομικό δράμα CHICAGO P.D. επιστρέφει με νέο κύκλο στο FOX. Η Περιφέρεια 21 του αστυνομικού τμήματος, αποτελείται από δύο διαφορετικές ομάδες: τους ένστολους αστυνομικούς που περιπολούν και αντιμετωπίζουν μικρο-εγκλήματα και την Υπηρεσία Πληροφοριών που μάχεται με τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις της πόλης. Μαζί προσπαθούν να διατηρήσουν την ηρεμία και να προστατέψουν την πόλη που αγαπούν.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 21.50

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.