Τι γνωρίζουμε για το part 2 του Lupin

Πότε έρχονται και τι περιμένουμε από τα νέα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του Netflix.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 18 Ιανουαρίου 2021

Ένα από τα πρώτα τηλεοπτικά highlights του 2021 είναι ασφαλώς το Lupin (Λουπέν), το action-crime drama του Netflix με βασικό πρωταγωνιστή τον Omar Sy. Η σειρά που έκανε πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου παραμένει μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές στην πρώτη θέση των τάσεων για το ελληνικό κοινό. 

Ασφαλώς, τα 5 επεισόδια (διάρκειας 42-52 λεπτών) αποδείχθηκαν λίγα σε αριθμό και όλοι περιμένουν πώς και πώς το επόμενο μέρος της σειράς. Ακολουθούν όλα όσα γνωρίζουμε έως τώρα για τη συνέχεια του Lupin.

Θα υπάρξει δεύτερος μέρος;

Η πιο εύλογη αλλά ταυτόχρονα και η πιο εύκολη ως προς την απάντησή της απορία. Τα 5 πρώτα επεισόδια ήταν το ήμισυ του πρώτου κύκλου, οπότε θα πρέπει να αναμένονται και μάλιστα σχετικά σύντομα και τα υπόλοιπα. Το Netflix έχει 'σπάσει' σεζόν στη μέση και κατά το παρελθόν, ειδικά όταν μιλάμε για πολύ επιτυχημένα projects.

Ο δεύτερος κύκλος

Προς το παρόν, οι συντελεστές της σειράς δεν έχουν έρθει σε συμφωνία με τη δημοφιλή πλατφόρμα streaming σχετικά με τον επόμενο κύκλο αλλά αυτό πρόκειται να συμβεί προτού καν κάνουν πρεμιέρα τα νέα επεισόδια του part 2. 

Η πρεμιέρα του part 2

Το Netflix, όταν ακολουθεί την τακτική που προαναφέρθηκε, συνηθίζει να παρουσιάζει ένα pattern προγραμματισμού για τη συνέχεια. Το διάστημα αυτό είναι συνήθως 3,5-4,5 μήνες. 

Τι γνωρίζουμε για το part 2 του Lupin

Μία ασφαλής προσέγγιση θα ήθελε να περιμένουμε τα νέα επεισόδια του Lupin στα τέλη Απριλίου αλλά οι συνθήκες δεν άπτονται ακριβώς της κανονικότητας, οπότε δεν θα αποτελέσει έκπληξη να κάνουν πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. 

Η πλοκή

Το επόμενο σετ επεισοδίων πιθανότατα θα βρει τον Assane Diop (Omar Sy) και τη σύζυγό του Claire (Ludivine Sagnier) να επανενώνονται με το γιο τους, την ίδια στιγμή που ο κεντρικός χαρακτήρας θα προσπαθεί να πείσει τον Youssef Guedira (Soufiane Guerrab) πως δεν είναι ένας από τους 'κακούς'.

ΛΟΥΠΕΝ ΝΕΤΦΛΙΞ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1

Κυρίως όμως, ο Diop θα πρέπει να ολοκληρώσει την αρχική του αποστολή, αποκαλύπτοντας τις σκοτεινές πλευρές της οικογένειας Pellegrini, καθαρίζοντας το όνομα του πατέρα του.

Το cast

Πέρα από τους προαναφερθέντες στην ακριβώς προηγούμενη παράγραφο, αναμένεται να επιστρέψουν στους ρόλους του οι Hervé Pierre (Hubert Pellegrini), Clotilde Hesme (Juliette), Nicole Garcia (Anne Pellegrini), καθώς και ο Vincent Londez (Romain Laugier) μαζί με τους Youssef Guedira (Soufiane Guerrab), Sofia Belkacem (Shirine Boutella) και Gabriel Dumont (Vincent Garanger).

ΛΟΥΠΕΝ ΝΕΤΦΛΙΞ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 3

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους Benjamin Ferel (Antoine Gouy) αλλά και τον νεκρό πατέρα του Diop, Babakar (Fargass Assandé), ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα εμφανιστεί σε αρκετά flashbacks.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες