Η υπόθεση GameStop γίνεται ταινία στο Netflix

Ενώ η πραγματική υπόθεση δεν έχει ακόμη κλείσει, το Netflix έχει ήδη βρει σεναριογράφο και πρωταγωνιστή.

Το ότι όλα στο τρέχουν με ταχύτητα φωτός στον κόσμο του θεάματος είναι ένα κλισέ που έχουμε δει να επιβεβαιώνεται με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο - η υπόθεση του GameStop θα σου επιβεβαιώσει το πόσο τρελή είναι αυτή η ταχύτητα. Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από όταν έσκασε η ιστορία των ολίγον τι ρομαντικών geeks που έστειλαν αδιάβαστα τα αμερικανικά hedge funds επενδύοντας στη μετοχή της GameStop και η διαμάχη που προέκυψε να βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά το Netflix ετοιμάζει ήδη μία ταινία για την υπόθεση και μάλιστα έχει ήδη βρει σεναριογράφο και cast.

Τι γνωρίζουμε έως τώρα

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, η συμφωνία που είναι έτοιμη να κλείσει, δεν έχει ακόμη τίτλο. Παρόλα αυτά, σεναριογράφος θα είναι ο βραβευμένος με Oscar Mark Boal, γνωστός από το Zero Dark Thiry και το The Hurt Locker, ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον ηθοποιό Noah Centineo.

Η υπόθεση GameStop γίνεται ταινία στο NetflixiSTOCK

Μάλιστα, η ταινία δεν θα αποτελεί κάποια απλή μυθοπλαστική εκδοχή βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Για να καταλάβεις το πόσο ψηλά έχει μπει ο πήχης, απλώς σου αναφέρουμε το ότι ο σεβάσμιος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης Scott Galloway, ο οποίος είναι επίσης δημοσιογράφος και podcaster για θέματα τεχνολογίας, βρίσκεται σε συνομιλίες με την παραγωγή για να συμμετάσχει ως σύμβουλος για το σενάριο έτσι ώστε να εξασφαλιστεί το μέγιστο της οικονομικής και τεχνολογικής ακρίβειας. 

Αυτά για το Netflix. Γιατί οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν, καθώς η αμερικανική πολυεθνική εταιρεία παραγωγής και διανομής περιεχομένου δεν είναι ούτε η μόνη ούτε η πρώτη που επιχειρεί την καταγραφή της ιστορίας.

GAMESTOP 2iSTOCK

Η MGM απέκτησε πρόσφατα τα δικαιώματα για μία πρόταση βιβλίου από τον Ben Mezrich, η οποία, μάλιστα, φέρει τον εύγλωττο τίτλο The Antisocial Network. Το επαναλαμβάνουμε με διαφορετικά λόγια: μία εταιρεία θεάματος αγόρασε τα δικαιώματα για ένα βιβλίο που δεν έχει γραφτεί και αυτή τη στιγμή είναι απλώς μία πρόταση, μία ιδέα.

Επίσης, η Pinky Promise, ένας νέος παίκτης στην αγορά των τηλεοπτικών προγραμμάτων, είναι έτοιμη να ξεκινήσει την παραγωγή μιας τηλεοπτικής σειράς βασισμένης στα ίδια γεγονότα, η οποία, επίσης, έχει ήδη τίτλο: To The Moon. Μάλιστα, οι ιθύνοντες έχουν ήδη συναντήσει αρκετά εξέχοντα μέλη του Reddit για τον πυρήνα της αφήγησης.

Με δυο λόγια, η είδηση πρακτικά ίσως να μην αποτελεί πλέον είδηση αλλά υπάρχουν ήδη τρία εκκολαπτόμενα projects για την υπόθεση GameStop. Αν δεν μπορούσες πριν διαβάσεις τα παραπάνω να φανταστείς το γιατί το να πουλήσεις ένα καινούργιο σενάριο ή μια ιδέα στο Hollywood θεωρείται μία από τις σκληρότερες δουλειές, τώρα ίσως άρχισες να το ψυχανεμίζεσαι.

Πόσο γρήγορος είσαι;

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά φέρει την υπογραφή των δημιουργών του Westworld.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης