3 γαλλικές σειρές μέχρι να έρθει το part 2 του Lupin

Καλύπτουν κάθε γούστο και θα ικανοποιήσουν τους γαλλοτραφείς της μικρής οθόνης. Και όχι μόνο αυτούς.

Esquire Team
Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 18 Φεβρουαρίου 2021

Σύμφωνα με το Netflix, το Bridgerton ξεπέρασε κάθε προηγούμενο όσον αφορά στις θεάσεις, για κάποιους άλλους όμως, την παράσταση έκλεψε το Lupin. Η γαλλική μίνι σειρά με πρωταγωνιστή τον Omar Sy που μάλλον θυμάσαι από την ταινία The Intouchables, φρόντισε να μας αφήσει πάνω στην κορύφωση της πλοκής της - όπως κάνουν συνήθως οι παραγωγές που θέλουν να δημιουργήσουν hype και σασπένς πριν την επόμενη σεζόν τους.

Επειδή μέχρι το καλοκαίρι -όταν και πρόκειται να κυκλοφορήσουν τα νέα επεισόδια- μεσολαβούν κάμποσοι μήνες και ενδέχεται μόλις τώρα να εξοικειώθηκες με τα γαλλικά στη μικρή οθόνη, ακολουθούν τρεις σειρές με κοινό παρονομαστή τη Γαλλία που βολεύουν ως ωραίος αντιπερισπασμός. Πρόκειται για τρία διαφορετικά είδη που προφανέστατα καλύπτουν όλα τα ενδιαφέροντα. 

Call My Agent! (2015-2020)

Το πρακτορείο ASK με βάση το Παρίσι αναλαμβάνει να δημιουργεί και να απογειώνει καριέρες ηθοποιών. Οι ατζέντηδες που δουλεύουν σε αυτό, δεν έχουν σχεδόν καθόλου χρόνο για προσωπική ζωή και τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο για αυτούς όταν το "μεγάλο αφεντικό" πεθαίνει κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Βραζιλία. Η σειρά διαθέτει πέντε σεζόν και η τελευταία έγινε διαθέσιμη μέσω Netflix τον περασμένο Νοέμβριο.

Le Chalet (2018)

Ο Manu και η έγκυος γυναίκα του πηγαίνουν στο Valmoline, ένα χωριό των Άλπεων μαζί με παλιούς, καλούς τους φίλους και συνεργάτες για να γιορτάσουν τη νέα τους ζωή. Μία κατολίσθηση τους αποκόπτει από τον υπόλοιπο "πολιτισμό", ενώ και στο σπίτι δε μπορούν να επικοινωνήσουν με κανέναν χωρίς τηλέφωνο και σήμα. Τα πράγματα δυστυχώς είναι πολύ χειρότερα από ό,τι περιμένουν καθώς το chalet έχει τη δική του ιστορία. Μέσα σε έξι επεισόδια τα πάντα εξηγούνται και τα γεγονότα εξελίσσονται. Δεν εγγυώμαστε τίποτα ωστόσο, για την επιβίωση των πρωταγωνιστών.

The Hook Up Plan (2018)

Να κι ένα ρομάντζο με συνδετικό κρίκο τον Marc Ruchmann που βρίσκεται ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Η Elsa παραμένει κολλημένη με τον πρώην της τα τελευταία δύο χρόνια ενώ ούτε στη δουλειά της αισθάνεται δημιουργική. Θέλοντας να τη βοηθήσουν, οι κολλητές φίλες της αποφασίζουν να προσλάβουν ένα γοητευτικό άντρα (Marc Ruchmann) για να τη φλερτάρει ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στη ζωή της. Τα ευτράπελα φυσικά, είναι αναπόφευκτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Hook Up Plan είναι η δεύτερη γαλλική σειρά που δημιουργήθηκε για τo Netflix μετά το Marseille με τον Gérard Depardieu. Η πλατφόρμα streaming ανακοίνωσε τον περασμένο Δεκέμβριο πως η τρίτη και τελευταία του σεζόν βρίσκεται στα σκαριά. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.