H Simone Ashley είναι το νέο κορίτσι του Bridgerton

Από το Sex Education προσγειώνεται στη 2η σεζόν της πιο δημοφιλούς σειράς του Netflix.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 21 Φεβρουαρίου 2021

Μετά από τόσες συζητήσεις επί συζητήσεων για την τεράστια επιτυχία που σημειώνει το Bridgerton στο Netflix, η 2η σεζόν δε θα μπορούσε παρά να είναι ενισχυμένη καταλλήλως. Η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιτυχία στα χρονικά της πλατφόρμας streaming (από άποψη θεάσεων) ακολουθεί την πλοκή της σειράς μυθιστορημάτων της Julia Quinn, οπότε κάθε σεζόν αντιστοιχεί και σε ένα βιβλίο. 

Ο νέος κύκλος λοιπόν, θα καταπιαστεί με την ανεύρεση της κατάλληλης συζύγου για τον μεγαλύτερο και ανύπαντρο Bridgerton, τον Anthony (Jonathan Bailey), ακριβώς όπως συμβαίνει και στο δεύτερο μυθιστόρημα της Quinn.

Στην 1η σεζόν, τον είδαμε να είναι ερωτευμένος με την αρτίστα Siena που δεν ήταν αποδεκτή από την οικογένειά του, ούτε από την κοινωνία, καταλήγοντας να χωρίσουν οριστικά. Στο μεταξύ, ήταν σχεδόν αναμενόμενο ότι η πολυμήχανη παραγωγός της σειράς, Shonda Rhimes - η οποία έχει ήδη σχολιαστεί θετικά για την εσκεμμένη επιλογή του cast χωρίς φυλετικά κριτήρια,- δεδομένων των υψηλών προσδοκιών, θα κατέληγε σε μία αρκούντως "ενδιαφέρουσα" επιλογή από πολλές πλευρές για το ρόλο της αγαπημένης του.
 

Ποια είναι η Kate Sharma

Την ιδανική πρωταγωνίστρια βρήκε στο πρόσωπο της Simon Ashley (Sex Education, Because the Night), η οποία πρόκειται να υποδυθεί το νέο αντικείμενο του πόθου του Anthony, ονόματι Kate Sharma. Άρτι αφιχθείσα από το Λονδίνο, η Kate είναι μία έξυπνη, ισχυρογνώμων νέα γυναίκα που δεν ανέχεται τους βλάκες και δε χαρίζει κάστανα σε κανέναν, άρα ούτε και στον Anthony.  Στην πράξη πάντως, και στη 2η σεζόν είναι ευδιάκριτη και πάλι, η πρόθεση των παραγωγών να προσπεράσουν τα υπάρχοντα φυλετικά στερεότυπα, ακόμη και μέσω του σεναρίου. Η Kate Sharma (Sheffield στο βιβλίο) και η οικογένειά της κατάγονται από την Ινδία στο πλαίσιο ενός επαναπροσδιοριζόμενου, πολυφυλετικού κόσμου της λονδρέζικης υψηλής κοινωνίας στις αρχές του 19ου αιώνα. Θυμίζουμε ότι στην 1η σεζόν γνωρίσαμε ήδη τρεις μαύρους πρωταγωνιστές: Το Δούκα του Hastings (Regé-Jean Page), τη Lady Danbury (Adjoa Andoh) αλλά και τη βασίλισσα Charlotte (Golda Rosheuvel).

Οπότε, μετά τους Regé-Jean Page and Phoebe Dynevor, το νέο κεντρικό ζευγάρι της σειράς είναι οι Bailey και Ahsley που φιλοδοξούν να συνεχίσουν την επιτυχία των πρώτων. Η Simone Ashley θεωρείται από τις ανερχόμενες ηθοποιούς που γνωρίσαμε κυρίως εξαιτίας του Netflix και μάλιστα ήταν σίγουρο πως η πλατφόρμα αργά ή γρήγορα θα φρόντιζε να την αξιοποιήσει σε κάποιο άλλο πρότζεκτ, όπως και έγινε δηλαδή. H 25χρονη ηθοποιός μέχρι στιγμής είναι περισσότερο γνωστή από το ρόλο της "κακιάς" Olivia στο Sex Education, ενώ έχει πάρει μέρος και στα The Sister, A Working Mom’s Nightmare, Casualty, Pokémon Detective Pikachu, Broadchurch.

Οι πρώτες δηλώσεις για τη 2η σεζόν

Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν εκτός απροόπτου θα ξεκινήσουν την επερχόμενη άνοιξη και σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημιουργού της, Chris Van Dusen στην εκπομπή Today with Hoda & Jenna, η Ashley δεν είναι η μοναδική νέα προσθήκη στη σειρά. "Ο Anthony θα αποκτήσει νέο ερωτικό ενδιαφέρον στην καινούργια σεζόν και νομίζω ότι πρόκειται να είναι τόσο σαρωτικό και συγκινητικό και τόσο όμορφο όσο περιμένουν να είναι οι θεατές της 1ης σεζόν. Τον αφήσαμε στο τέλος της 1ης σεζόν σε ένα τύπου σταυροδρόμι, οπότε ανυπομονώ να βουτήξουμε μέσα σε αυτό και να ανακαλύψουμε πως μπαίνει στο 'νυφοπάζαρο'", δήλωσε, αναφέροντας παράλληλα πως θέλει να επιστρέψει στην πλοκή και το ζεύγος Page-Dyvenor.

Για την ιστορία, το Bridgerton παρακολούθησαν 82 εκατ. οικογένειες μέσα στον πρώτο μήνα προβολής του στο Netflix. Άραγε η Ashley θα βοηθήσει να ξεπεράσει η σειρά το εντυπωσιακό αυτό ρεκόρ;

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

10 βραβευμένες ταινίες του Netflix που παραδέχονται όλοι

Ανάμεσα στις αμέτρητες παραγωγές που περιλαμβάνει η πλατφόρμα, υπάρχουν μερικές που έχουν θέση στη λίστα σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης

H ιστορία του χιτ των Beatles, Hey Jude, που έμεινε 9 εβδομάδες στο No1 των charts

Το τραγούδι συνέθεσε ο Paul McCartney προσπαθώντας να παρηγορήσει τον γιο του John Lennon.