Your Honor: Η μεγάλη επιστροφή του Bryan Cranston στην τηλεόραση

O Mr White επανέρχεται στη μικρή οθόνη.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 24 Φεβρουαρίου 2021

Από τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Bryan Cranston και το Your Honor στο οποίο πρωταγωνιστεί φιγουράρουν στα must see της χρονιάς. Η σειρά του Showtime που σιγά σιγά αρχίζει να προβάλλεται και στην Ευρώπη αποτελεί το μεγάλο τηλεοπτικό του comeback σε ένα ρόλο αντίστοιχου κύρους με αυτόν του Mr White του Breaking Bad. Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν ήταν άφαντος μετά το 2013, απλώς ως Michael Desiato επιβεβαιώνει τους διθυράμβους που εισέπραξε στα χρόνια που προηγήθηκαν. 

Ο Cranston στο Your Honor υποδύεται έναν έντιμο δικαστή από τη Νέα Ορλεάνη στου οποίου τη ζωή έρχονται τα πάνω κάτω όταν καλείται να προστατεύσει το γιο του. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει όμως; Ουσιαστικά αυτό είναι το ζουμί της μίνι σειράς που φέρει την υπογραφή του Peter Moffat (The Night Of), ο οποίος δημιούργησε ένα δράμα που "αναμειγνύει" το έγκλημα με διάφορα υπαρξιακά και ηθικά ερωτήματα.

Η πλοκή

Στο παρασύνθημα τώρα, ο Desiato ζει μόνος με το γιο του, Adam (Hunter Doohan) -ο οποίος έχει αδυναμία στη φωτογραφία- διότι η σύζυγός του έχασε στο παρελθόν τη ζωή της κατά τη διάρκεια μιας ληστείας. Όταν ο Adam πήγε να αφήσει λίγα λουλούδια στη μνήμη της αδικοχαμένης μητέρας του στο σημείο όπου είχε σκοτωθεί, μία συμμορία τον πλησίασε απειλώντας τον και εκείνος έτρεξε τρομαγμένος προς το αυτοκίνητό του. Από το φόβο του και ενόσω οδηγούσε, έπαθε κρίση άσθματος και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να σκοτώσει έναν μοτοσυκλετιστή.

Πανικοβλημένος, το βάζει στα πόδια και μετά εξομολογείται στον πατέρα του τι συνέβη. Εκείνος τον συνοδεύει στο αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί, αλλά εκεί ο δικαστής ανακαλύπτει ότι το θύμα είναι ο γιος ενός διαβόητου εγκληματία της περιοχής. Για να τον προστατεύσει από τα νύχια του, καθώς δεν υπήρχε περίπτωση να επιβιώσει όταν γινόταν γνωστό πως ο Adam είναι ο θύτης, αναγκάζεται να πάρει μερικές δύσκολες αποφάσεις, όντας σε απόγνωση. 

Your Honor: Η μεγάλη επιστροφή του Bryan Cranston στην τηλεόρασηShowtime

Τo cast συμπληρώνεται από τους Michael Stuhlbarg (Call Me by Your Name), Hope Davis (About Schmidt, Captain America: Civil War), Carmen Ejogo (Selma, True Detective III), Lamar Johnson, Isiah Whitlock Jr (The Wire), Sofia Black-D'Elia, Lilli Kay (Detective Costello) και Maura Tierney ( The Affair).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος