Τι περιμένουμε από το δεύτερο μέρος του Lupin

Δράση και αγωνία με λαχτάρα για την εξέλιξη της μίνι σειράς του Netflix.

Μία μεγάλη μερίδα κόσμου τελευταία παραπονιέται ότι το Netflix θυσιάζει την ποιότητα του περιεχομένου του στο βωμό της ποσότητας. Ίσως δεν έχει παρακολουθήσει το Lupin που ουσιαστικά έκανε το καλύτερο ποδαρικό στην πλατφόρμα streaming για το 2021. Το πρώτο μέρος της περιπέτειας 5 επεισοδίων με τον Omar Sy στον πρωταγωνιστικό ρόλο έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Ιανουάριο, ξεπερνώντας σε θεάσεις το πολυσυζητημένο Bridgerton της Shonda Rhimes, όπως και το επίσης πολυβραβευμένο The Queen's Gambit

Ευτυχώς, πιστό στις υποσχέσεις του το Netflix, λίαν συντόμως θα κάνει διαθέσιμο το 2ο μέρος της γαλλικής σειράς και παρακάτω διαβάζεις όλα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής.

Τι και πώς

Το δεύτερο μέρος συνεχίζει την ιστορία που για χάρη του σασπένς έκοψε πάνω στο καλύτερο, στο πιο κρίσιμο σημείο: Όταν ο Assane Diop (Lupin) συνειδητοποιεί ότι ο "εχθρός" απήγαγε το μονάκριβο γιο του, Raul. Ωστόσο, στην πορεία φαίνεται ότι ήταν πραγματικά αδύνατο να τον βρει στην παραλία όπου τον αναζητούσε μαζί με την πρώην σύζυγό του. Άλλωστε, απήχθη με απώτερο σκοπό να βγει ο Lupin από την κρυψώνα του ώστε να αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα. Το τρέιλερ είναι αρκετά κατατοπιστικό:

Η πρεμιέρα

Στην πραγματικότητα, τα 5 επεισόδια που αναμένουμε διακαώς δεν αποτελούν 2η σεζόν, αλλά συνέχεια της πρώτης που χωρίστηκε στη μέση εξαιτίας της πανδημίας. Ψιλά γράμματα θα μου πεις, αλλά σίγουρα πρόκειται για μία χρήσιμη πληροφορία, διότι εάν και εφόσον υπάρξει "κανονική" δεύτερη σεζόν ίσως καταπιάνεται με ένα εντελώς διαφορετικό θέμα. Σύμφωνα με το δημιουργό της σειράς, George Kay, τα νέα "κεφάλαια" έχουν ήδη γυριστεί, ωστόσο δεν πρόκειται να τα δούμε νωρίτερα από το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Το cast και οι συντελεστές

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Προφανώς, στον πρωταγωνιστικό ρόλο παραμένει ο Sy, οι George Kay (Killing Eve) και François Uzan (Family Business) θα συνεχίσουν να παίρνουν τις κρίσιμες αποφάσεις ως οι δημιουργοί του Lupin, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Louis Leterrier (Now you see me…).

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος