Tα διαμαντάκια του Ertflix

15 δυνατές σειρές και ταινίες της πλατφόρμας τον Μάρτιο.

Γράφει: Esquire Editors 11 Μαρτίου 2021

Το ERTflix το γνωρίσαμε την εποχή της "πρώτης" καραντίνας - ήταν η δωρεάν, εναλλακτική -λιγότερο mainstream στις επιλογές της- εκδοχή μιας streaming πλατφόρμας. Πλέον, μετράει σχεδόν 12 μήνες στο διαδικτυακό "αέρα” και οι 6.600.0000 επισκέψεις τον Ιανουάριο δείχνουν ότι ήρθε για να μείνει. Γιατί μας αρέσει: Το περιεχόμενο ανανεώνεται συχνά, ενώ κατά καιρούς κάνουν την εμφάνισή τους μικρά διαμαντάκια, όπως το κλασικό πλέον The Office, η cult σειρά Πουαρό για τους fans της Agatha Christie (κι όμως, είμαστε πολλοί), βιογραφίες αλλά και δυνατές ταινίες όπως το Μυστήριο του Κυρίου Πικ και η Επανάσταση της Σιωπής. Ένα ντοκιμαντέρ για το ρόλο των γυναικών στην εξέλιξη της 7ης τέχνης και μία νοσταλγική ελληνική σειρά που είναι καθ'ομολογία από τις πιο καλογυρισμένες τις δεκαετίας είναι λίγες μόνο από τις ανακαλύψεις μας αυτόν το μήνα στο www.ertflix.gr αλλά και στις αντίστοιχες δωρεάν εφαρμογές.

ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ

The Office

Ο Ντέιβιντ Μπρεντ (Ρίκι Τζερβές) είναι καθιερωμένος πλέον σαν ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες στην ιστορία της κωμωδίας και ο τρόμος για κάθε εργαζόμενο γραφείου. Ενοχλητικός, εκνευριστικός, αποτυχημένα αστείος σε μόνιμα άβολες καταστάσεις. Γυρισμένο στην τότε φρέσκια φόρμα του παρωδιακού ντοκιμαντέρ, το "Γραφείο", καθιέρωσε το είδος ως ναυαρχίδα της τηλεοπτικής κωμωδίας.

Σκηνοθεσία: Ρίκι Τζερβές, Στίβεν Μέρτσαντ

Πρωταγωνιστούν: Ρίκι Ζερβέ, Λούσι Ντέιβις, Μάρτιν Φρίμαν, Μακένζι Κουκ

Agatha Christie's Poirot - Οι περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό

Είναι από τους πιο διάσημους  ντετέκτιβ  σε όλη τη μυθιστοριογραφία  και ίσως η μεγαλύτερη δημιουργία της  Άγκαθα Κρίστι.  Ο Βέλγος ντετέκτιβ πρωτοεμφανίστηκε το 1916,   πρωταγωνίστησε  σε 33 μυθιστορήματα και  65 διηγήματα και είναι ο μόνος φανταστικός χαρακτήρας που τιμήθηκε  με πρωτοσέλιδη νεκρολογία στην εφημερίδα "The New York Times".

Σκηνοθεσία:  Έντουαρντ  Μπένετ, Άντι Γουίλσον, Άντριου Γκριβ, Μπράιαν Φάρνχαμ κ.ά.

Πρωταγωνιστούν:  Ντέιβιντ Σάτσετ, Χιου Φρέιζερ, Φίλιπ Τζάκσον

Babylon Berlin

Διαθέσιμο έως 28/03/2021

Φαντασμαγορικό νουάρ μυστηρίου στο Βερολίνο του Μεσοπολέμου

Το Βερολίνο της δεκαετίας του ’20 αποτελεί πόλο έλξης για όσους έχουν ταλέντο και φιλοδοξία. Είναι η Βαβυλώνα. Βρισκόμαστε σε μια εποχή οργανωμένου εγκλήματος και πολιτικού εξτρεμισμού. Με τις παλιές στρατιωτικές ελίτ να μην έχουν παραιτηθεί ακόμη, ένα φορτηγό τρένο από τη Σοβιετική Ένωση φτάνει και αναγκάζει όλα τα βλέμματα να στραφούν προς το μέρος του.

 

Η συνέχεια στο Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.